UPS APC Back-UPS RS 1200VA Line Interactive BR1200G-GR
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 29/09/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 450 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

UPS APC Back-UPS RS 1200VA Line Interactive BR1200G-GR

2.248.56 Lei -8%
2.068.68 Lei
0 0 Review-uri
Cantitate
Stoc epuizat
Alerta Stoc

Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs +
Scurta descriere

Sistemul BR1200G-GR dispune de: prize cu protectie a bateriei si la supratensiune, sustine si protejeaza hardware-ul si datele dvs. cand au loc intreruperi de alimentare, supratensiuni si varfuri de tensiune, ofera protectie impotriva supratensiunii pe linia de date, protejeaza echipamentul conectat de supratensiunile de pe liniile de date. Protejeaza electronicele secundare de supratensiuni si varfuri de tensiune fara sa reduca puterea bateriei utilizate pentru functionarea principalelor electronice in timpul unei intreruperi de alimentare. Functia de economisire a energiei opreste automat perifericele cand un dispozitiv principal, de regula un PC, este in hibernare sau este oprit. Alimentarea perifericelor este restabilita imediat ce dispozitivul principal se trezeste sau este pornit. Permite o mai mare disponibilitate a aplicatiei corectand conditiile de tensiune inalta si joasa fara utilizarea bateriei (nu este disponibil la toate modelele). Include un mod de functionare in curs de brevetare care ocoleste componentele electrice neutilizate in conditii energetice bune pentru obtinerea unei inalte eficiente functionale fara a sacrifica protectie.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul UPS APC Back-UPS RS 1200VA Line Interactive BR1200G-GR. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul UPS APC Back-UPS RS 1200VA Line Interactive BR1200G-GR. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

UPS APC Back-UPS RS 1200VA Line Interactive BR1200G-GR
2.248.56 Lei
2.068.68 Lei
Alerta Stoc