Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa, 250 g, D’Angelo Pasta

Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa, 250 g, D’Angelo Pasta
    Beneficii
  • Pune produsele la favorite

    Si afla primul de Reduceri in Campanii

  • Plati Securizate

    Folosesti cardul online in siguranta

  • Retur Gratuit

    In 14 zile, banii iti sunt returnati

Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa, 250 g, D’Angelo Pasta
19.99 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
6.66 lei
19.99 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
6.66 lei
0 0 Review-uri
Cantitate
Stoc epuizat
Alerta Stoc
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
6.66 lei
Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs -
Scurta descriere

Tortellini BIO cu ciuperci si ceapa, 250g D’Angelo Pasta
- Paste proaspete din gris de grau dur fara oua! - Pentru 2-3 portii - Se obtin 450 de g de paste gatite Sugestie de preparare: Ingrediente: - 250g paste Tortellini - ½ ceapa -100 ml lapte de cocos - piper negru - 100g ciuperci proaspete de sezon - 1 catel de usturoi - 1 legatura de patrunjel proaspat - 3 liguri de ulei de masline - amestec de sare condimentata
Preparare: Gatiti pastele noastrein conformitate cu instructiunile. Se spala ceapa si se taiein bucati lungi de aproximativ 3 cm. Decojiti catelul de usturoi. Taiati ciupercile curatatein bucati subtiri.incalziti uleiul de maslineintr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si prajiti usor. Adaugati apoi ciupercile si lasatiin tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecand usor. Apoi adaugati pastele si amestecati bine. Adaugati laptele de cocos. Adaugati piperul negru si sarea condimentata si puneti pe o farfurie preincalzita. Garnisiti cu patrunjel proaspat, maruntit si serviti imediat.
Preparare paste: Puneti pastelein 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devinal dente".
Ingrediente: aluat: gris din grau dur, apa. | Umplutura: (26%): pesmet (faina de grau, drojdie), ciuperci (30%), fulgi de cartofi, ceapa, grasime de palmier, sare de mare, emulgatori: lecitina din soia, usturoi, piper. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Poate contine urme de: telina si lapte. Continut: 250g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Producator: D’Angelo Pasta GmbH
Specificatii produs -
Caracteristici generale
Brand
Bazar Bio
SKU
BG276669
Livrat de
Seller naturiste A1
Proprietati
Ecologic
Valoare Energetica
1245 kj / 295 kcal
Proteine
8 , 1 g
Carbohidrati
53 , 0 g
Grasimi
4 , 1 g
Valori Nutritionale Medii
per 100 g
Zaharuri
0 , 97 g
Acizi Grasi Saturati
1 , 6 g
Sare
0 , 98 g
EAN
4005496224196

Review-uri (0)

+

Fii primul care evalueaza acest produs Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa, 250 g, D’Angelo Pasta. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa, 250 g, D’Angelo Pasta
19.99 lei
Alerta Stoc