Stabilizator Automat de Tensiune cu Releu 500VA, Negru Well
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 21/09/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 450 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

Stabilizator Automat de Tensiune cu Releu 500VA, Negru Well

205.32 Lei -11%
182.74 Lei Oferta expira in
0 0 Review-uri
Cantitate
In stoc

Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs +
Scurta descriere

Stabilizator automat de tensiune Well, 500 VA, cu releu, protectie la tensiune scazuta la iesire, supratensiune, supraincalzire si scurtcircuit.

Specificatii:

Tensiune de intrare AC: 140V~260V;

Frecventa de intrare: 45Hz~65Hz;

Tensiune de iesire AC: 220V;

Frecventa de iesire: Sincronizat cu reteaua;

Precizia de iesire fara sarcina: +-8%;

Factorul de putere: 0.6;

Eficienta: 0.95;

Temperatura de operare: -10 grade C~40 grade C;

Umiditate de operare: 0~90% (fara condensare);

Nivel Zgomot: =56dB (incarcare maxima, distanta de la 1 metru);

Timp de intarziere: 6/180 secunde selectabil;

Protectie: Tensiune scazuta la iesire, supratensiune, supraincalzire, scurtcircuit;

Clasa de protectie: I; IP20.

Stabilizatorul de tensiune, cunoscut si sub denumirea de Regulator de tensiune, este un aparat electric care stabilizeaza tensiunea electrica in jurul valorii de 220V/230V, in cazul stabilizatoarelor monofazice, sau 380V in cazul stabilizatoarelor trifazice, protejand astfel echipamentele electrice si electrocasnice impotriva fluctuatiilor de tensiune, fluctuatii care pot induce functionarea defectuoasa sau chiar defectarea echipamentelor conectate la reteaua de curent electric. Stabilizatorul de tensiune isi gaseste utilitatea intr-o multitudine de situatii, dat fiind faptul ca majoritatea echipamentelor electrice, electronice si electrocasnice sunt sensibile la fluctuatiile de curent. Astfel, fie ca aveti un modem de internet, o centrala termica, o masina de spalat, un calculator sau o plasma (si enumerarea poate continua), daca tensiunea electrica fluctueaza, este sigur ca acestea nu vor functiona la parametrii normali sau se vor defecta.

La achizitionarea unui stabilizator de tensiune, pe langa dotarile pe care le are in general precum display digital sau analog si protectii, trebuie sa se tina cont de faptul ca puterea reala exprimata in W (Watt) nu este echivalenta cu puterea aparenta, exprimata in VA (Volt-Amper). Puterea reala (W) se calculeaza in functie de factorul de putere. Factorul de putere variaza in functie de producator si tehnologie, in unele cazuri este 0.6 , in altele 0.5. Formula de calcul este: Puterea reala (W) = Puterea aparenta (VA) * Factorul de putere (0.6 sau 0.5) Exemple: Un stabilizator de tensiune cu relee Braun de 1000VA are o putere reala de 600W; Un stabilizator de tensiune cu servomotor Braun de 1000VA are o putere reala de 500W. Toate stabilizatoarele din gama Well au factor de putere 0.6.

Foarte important: alegeti stabilizatorul in functie de puterea totala a consumatorilor ce vor fi legati la iesirea stabilizatorului.

- Pentru consumatorii ce contin sarcini inductive (motoare) cum ar fi: aer conditionat, frigider, centrala termica, masina de spalat, pompe, hidrofor, se alege un stabilizator avand o putere in VA de 2-3 ori mai mare decat totalul puterii in W a consumatorilor care se leaga la stabilizator. In acest caz se recomanda achizitionarea unui stabilizator cu servomotor.

- Pentru consumatori rezistivi (calculatoare, imprimante, copiatoare, fiare de calcat, cuptor electric cu rezistenta, radiatoare electrice) se alege un stabilizator avand puterea in VA de 1.5-2 ori mai mare decat totalul puterii in W a consumatorilor care se leaga la stabilizator. In acest caz se recomanda achizitionarea unui stabilizator cu transformator (relee).

- In cazul stabilizatoarelor trifazice este obligatoriu ca incarcarea maxima pe faze sa fie aproximativ egala (cu o diferenta maxima acceptata de 10% intre faze), de asemenea puterea totala maxima a consumatorilor legati la una din faze trebuie sa fie maxim 50% din puterea in VA a stabilizatorului pe acea faza. Se va avea in vedere ca puterea unui stabilizator trifazat in VA este puterea insumata a celor 3 faze. In cazul unei incarcari disproportionate se poate ajunge la arderea aparatului. In cazul supraincarcarii stabilizatorului sau a uneia din faze se poate ajunge la arderea aparatului!

ATENTIE - In general puterea maxima a consumatorilor suportata de stabilizator scade proportional cu scaderea tensiunii de intrare, ajungand pentru o tensiune de intrare de 160V la 50% din puterea nominala.
Specificatii produs +
Caracteristici generale
Brand
Well
P/N
AVR-REL-POWERUP500-WL
Voltaj (V)
220v ±8%
Voltaj Nominal Input
140 - 260v Ac
Umiditate
0 - 90 % (fara Condens)
Tip Conectori
1 X Schuko
Umiditate Depozitare
0~90% (fara Condensare)
Temperatura
-10°c~40°c
Temperatura Depozitare
-10°c~40°c
Respingere Zgomot Emi/rfi
56db (incarcare Maxima, Distanta De La 1 Metru)
Protectie Scurtcircuit
Da
Protectie Suprasarcina
Da
Protectie Supraincalzire
Da
Modul Maxim De Curent
Eficienta: 0.95
Greutate (kg)
2
Frecventa Input
45hz - 65 Hz
Dimensiuni (ixlxa) Cm
140x 21 X 11
Culoare
Negru
Conectori Output
1 X Priza Schuko
Capacitate
300w/500va
Conectori Input
1x Schucko
Altele
Timp De Intarziere: 6/180 Secunde Selectabil
AVR
da
Altitudine
Clasa De Protectie: I Ip20

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Stabilizator Automat de Tensiune cu Releu 500VA, Negru Well. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Stabilizator Automat de Tensiune cu Releu 500VA, Negru Well. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Stabilizator Automat de Tensiune cu Releu 500VA, Negru Well
205.32 Lei
182.74 Lei