WMS

Program pentru Depozit

Un sistem WMS inglobeaza cele mai noi tehnologii disponibile precum: cititoare de coduri de bare, frecvente radio (RFID), Voice Picking, Pick-by-Light, Put-to-Light, sisteme de conveioare si sortatoare de manipulare automatizata, pentru performanta si acuratete ridicata in gestiunea stocurilor si a operatiunilor logistice din depozite. De asemenea un program WMS Romania contine nativ un generator pentru coduri de bare de toate tipurile si pentru toate formatele larg cunoscute.

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti

Solutie flexibila si intuitiva pentru un management eficient al depozitelor

Un sistem WMS in Romania are rolul de a crea si controla fluxurile de lucru din cadrul depozitelor, gestionand eficient marfurile, de la receptie si pana la livrare. Fiind flexibila si intuitiva, solutia poate fi implementata in companii de productie, distributie, retail si logistica, automatizand operatiunile din spatiul de depozitare. Activitatile acoperite de sistemul WMS vizeaza receptia si asezarea marfurilor, managementul stocurilor si transferul comenzilor de livrare, dar si realizarea pickingului si livrarea comenzilor.


Avantajele unui program WMS

Cu un program WMS, datele din depozit sunt inregistrate si preluate automat, operatiunile desfasurandu-se fara erori si intr-un timp mult mai scurt. Spatiul de stocare este optimizat prin reorganizarea eficienta a marfurilor. In plus, creste viteza de manipulare a articolelor si capacitatea de stocare a acestora, iar onorarea comenzilor este realizata mult mai rapid. De asemenea, sistemul asigura acuratetea datelor, vizibilitate end-to-end, trasabilitate completa si un control deplin asupra stocurilor.


Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

WMS - Solutie Pentru Logistica 

Bune practici

Solutia WMS este dezvoltata pe platforma Mantis, lider in domeniul furnizarii de sisteme informatice si consultanta pentru logistica din sud-estul Europei. Sistemul incorporeaza bune practici testate si validate de catre peste 600 de companii din intreaga lume.

Functionalitati nelimitate

Sistemul WMS permite gestionarea unui numar nelimitat de depozite si angajati; reguli de picking, asezare si reaprovizionare; nivele de impachetare, atribute logistice inteligente pentru produse si nu numai.

Licentiere flexibila

Implementarea se poate realiza treptat, datorita structurii modulare, pornind de la cateva functionalitati de baza pana la automatizarea completa a depozitelor. Configurarea se realizeaza in functie de specificul fiecarui business in parte. In plus, flexibilitatea solutiei permite adaptarea acesteia cu usurinta la schimbarile aparute in dinamica volumului de activitate.


Specificatii produs

WMS- Solutie Pentru Logistica

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program
Fisiere utile
Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

WMS - Program pentru Depozit