TMS

Optimizare Rute Transport

Prin programul TMS - Transport Management Software ai la indemana o interfata intuitiva si instrumente flexibile care te ajuta in alocarea optima a resurselor principale necesare in transportul marfurilor: masinile, soferii si combustibilul. Se pot realiza alocari automate a comenzilor pe masini, se pot stabili trasee optime de livrare si, in acest fel, marfa este livrata intr-un timp mai scurt si la costuri minime.

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti

Planificare rute transport

Solutia de optimizare rute include planificarea automata a comenzilor pe rute optime de transport, tinand cont de toate restrictiile sau conditiile relevante pentru business. In sistem se pot opera modificari in timp real si pot fi introduse destinatii multiple. Solutia mai dispune de functii de localizare geografica, testare traseu si de calculare a costului pe incarcatura.
Managementul complet al livrarilor

Solutia TMS permite crearea de activitati si transmiterea acestora in timp real soferilor. Alocarea activitatilor se poate face manual, printr-un singur click, sau in mod automat. Cu ajutorul functionalitatilor de management al codurilor de bare, urmarire colete si POD (dovada de livrare) oferite de sistem, se asigura efectuarea livrarilor in conditiile agreate de client.Navigatie profesionala

Solutia TMS dispune de un sistem profesional de navigatie GPS, care permite efectuarea livrarilor in siguranta si in cel mai scurt timp posibil. Sistemul de navigatie face posibila alocarea activitatilor direct in aplicatia mobila, monitorizarea activitatilor soferilor si comunicarea in timp real intre sediul central si conducatorii auto.


Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

Economie de timp si reducere de costuri

Cu solutia TMS se economiseste timp, iar gradul de uzura al parcului auto scade prin reducerea numarului de kilometri parcursi. Mai mult, costurile de transport sunt diminuate semnificativ prin utilizarea eficienta a resurselor, iar numarul de bunuri transportate creste.

Comunicarea si monitorizarea, imbunatatite

Prin intermediul modulului de telematica integrat, soferii pot primi in timp real diferite mesaje de la sediul central sau pot prelua sarcini pe traseu, fiind eliminate cursele goale. Sistemul permite si monitorizarea flotei, a performantelor activitatii de transport si a platilor.

Implementare treptata si integrare usoara

Datorita structurii modulare, sistemul TMS poate fi implementat treptat, in functie de cerinte si necesitati. In plus, solutia se integreaza usor cu alte sisteme de tip ERP sau WMS, importul de comenzi realizandu-se automat.

Specificatii solutie+

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program

Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

TMS - Optimizare Rute Transport