Stock INVENTORY

Solutie Optimizare Stocuri

Stock Inventory Optimisation reprezinta, pe scurt, o solutie de planificare eficienta a stocurilor. Pe baza istoricului de comenzi, solutia te ajuta sa previzionezi cererea viitoare care va sta la baza necesarului de stoc. In baza unui sistem de alerte, optimizarea stocurilor se poate face foarte rapid si eficient, chiar si pentru un numar nelimitat de locatii. Cei care au ales aceasta solutie au obtinut cresteri ale veniturilor de pana la 15%, o reducere a stocurilor cu 20% si o diminuare a cheltuielilor cu 15%.

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti

Functionalitatile sistemului Stock Inventory Optimisation

Solutia este prevazuta cu sistem de alerte pentru evidentierea problemelor legate de stoc, contribuind astfel la optimizarea procesului de planificare. Aceasta dispune de functionalitati de optimizare stocuri si planificare multi-locatie, prin intermediul carora sunt acoperite cererile curente si viitoare de stoc pentru un numar nelimitat de locatii, pastrand necesarul de stoc la un nivel minim. In plus, functia de previzionare poate gestiona cu usurinta articolele cu viteza mica de rotatie, cererea variabila sau sezoniera, existand posibilitatea de a opera modificari asupra cantitatii aferente unei luni cu pastrarea valorii initiale pentru referinta.
Avantajele solutiei Stock Inventory Optimisation

Cu sistemul Stock Inventory Optimisation, timpul de planificare a stocurilor este redus cu pana la 85%. Prin intermediul solutiei, utilizatorul stie exact ce trebuie sa comande, cat si cand sa comande, dar si unde sa stocheze marfa, astfel incat sa se obtina un echilibru perfect intre profitabilitatea afacerii si calitatea serviciilor oferite. In acest mod, solutia contribuie la asigurarea unui cash-flow pozitiv si la cresterea gradului de satisfactie a clientilor. Totodata, sistemul sustine cresterea productivitatii angajatilor, prin eliminarea activitatilor manuale repetitive specifice aprovizionarii.

Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

Procese automatizate

Sistemul automatizeaza procesul de planificare a stocurilor, prin activitati de previzionare si planificare, reaprovizionare si optimizare.

Integrare usoara

Solutia este usor de utilizat, dispunand de o interfata intuitiva, iar integrarea aplicatiei cu alte sisteme existente in companie se realizeaza rapid si fara probleme.

Vizibilitate crescuta

Sistemul ofera vizibilitate crescuta asupra tuturor articolelor si locatiilor, detaliile legate de stocuri fiind usor de analizat.

Specificatii solutie+

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de programServiciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

Stock INVENTORY - Solutie Optimizare Stocuri