Sistem ERP

Enterprise Resource Planning

Sistemul ERP are o structura modulara care permite implementarea treptata in cadrul companiei tale. Modulele sunt specializate pe un anumit tip de activitate sau departament precum Stocuri, Logistica, Vanzari, Preturi sau Contabilitate. Cele mai recente actualizari ale unui sistem ERP sunt dedicate domeniilor Retail – pentru distribuitorii si producatorii cu vanzarea prin magazine, Resurse Umane – urmareste dezvoltarea profesionala a angajatilor si calculul salariilor impreuna cu raportarile obligatorii aferente si Transfer date – are la baza comunicarea de tip EDI (Electronic Data Interchage) si este dedicat companiilor din diverse industrii, in special marilor lanturi de IKA (International Key Accounts).

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti

Intreaga afacere gestionata cu un sistem ERP

Modulele din aplicatie acopera o serie intreaga de activitati ale unui sistem ERP. Astfel, modulul de productie are rolul de a completa managementul stocurilor prin implementarea operatiunilor specifice unui proces de productie simplificat. Modulul de vanzari permite (re)organizarea si urmarirea procesului de vanzari in mod eficient. Automatizarea operatiunilor contabile generale este realizata de modulul de contabilitate, iar cel de logistica are rolul de a fluidiza procesele de aprovizionare, stocare, redistributie de bunuri sau livrare de bunuri. Sistemul ERP mai include module dedicate zonelor de administrare, controlling, trezorerie, spatiu de lucru, mijloace fixe si parc auto, precum si pentru stocuri, aprovizionari, preturi si nomenclatoare.


Avantajele obtinute prin implementarea sistemului ERP

Sistemul ERP ofera o baza de date comuna si un mod de lucru online, facilitand accesul la informatii si comunicarea din cadrul companiei. Prin automatizare, activitatile manuale sunt eliminate si productivitatea este imbunatatita. In plus, creste calitatea serviciilor oferite si gradul de onorare a comenzilor, datorita transparentei informationale cu privire la produse/stocuri/preturi si a transferului rapid de informatii intre departamente. De asemenea, dimensionarea achizitilor in functie de vanzari si implementarea de politici comerciale coerente determina imbunatatiri ale procesului de cumparare si, respectiv, ale cash-flow-ului.


Flexibilitate si scalabilitate

Flexibilitatea solutiei permite customizarea acesteia in functie de specificul fiecarei afaceri si nevoile companiei. Mai mult, se pot adauga noi module avansate si se pot reorganiza toate fluxurile de business, in functie de necesitati. Solutia SeniorERP este usor de implementat si se integreaza automat cu alte sisteme software, amplificand beneficiile pentru companie.


Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

ERP - Enterprise Resourse Planning

Experienta si know-how

Cu aproape 15 ani de experienta si dezvoltare continua, SeniorERP incorporeaza know-how-ul a peste 400 de implementari. Procesul de implementare si serviciile de suport sunt realizate la cele mai inalte standarde, solutia fiind perfect adaptata legislatiei din Romania.

Etapele implementarii

Implementarea sistemului SeniorERP include in prima faza o analiza a proceselor de business. Urmatoarele etape constau in semnarea contractului si managemantul proiectului. Dupa implementarea propriu-zisa a sistemului, se asigura serviciile de infrastructura si serviciile post-implementare.

Suport post-implementare

Serviciile de suport acopera o varietate mare de probleme precum: optimizarea modului de folosire a sistemului, intrebarile post-implementare, rezolvarea eroilor si ajutor in raportare. Echipa de suport detine cunostinte tehnice si de business avansate. In plus, costurile de suport sunt previzibile si scalabile.


Specificatii produs

ERP - Enterprise Resource Planning 

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program
Fisiere utile


Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

Sistem ERP - Enterprise Resource Planning