SFA

Solutie pentru Echipe Vanzari

Managementul activitatii echipelor de vanzare de pe teren este mult mai usor de realizat cu ajutorul solutiei SFA. Aplicatia SFA pe Android este cea mai moderna solutie de acest fel. Prin intermediul dispozitivelor mobile se preiau comenzile si se poate urmari usor traseul stabilit, precum si momentul operarii unei comenzi. Comenzile se transmit in timp real, iar pentru produsele care nu mai sunt in stoc se prezinta alternative.

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti
Planificare usoara pentru activitati de teren cu performanta maxima

SeniorSFA este o solutie completa care acopera activitatile din zona de Presales, Van Sales, Merchandising si Marketing, ajutand producatorii si distribuitorii de bunuri de larg consum sa obtina cele mai bune rezultate in activitatile de pe teren. Aplicatia permite planificarea activitatilor zilnice ale echipelor de vanzari prin oferirea de informatii esentiale agentilor (despre magazin, comenzi, liste digitale de activitati, obiective si targete de atins etc). Utilizand solutia SFA, echipele de pe teren au posibilitatea sa auditeze digital magazinele, verificand atat respectarea conditiilor contractuale sau de amplasare a produselor, cat si nivelul de perfomanta al magazinului. Prin intermediul solutiei, informatiile captate in timpul vizitelor in magazine pot fi utilizate ca baza pentru identificarea de noi oportunitati de promovare si pentru stabilirea viitoarelor strategii de business.Cine poate folosi SeniorSFA si cu ce scop?

Cu SeniorSFA directorul de vanzari defineste strategiile si obiectivele, vizualizeaza dashboard-urile si rapoartele si planifica activitatile. Supervizerul poate vizualiza performanta echipei de vanzari, gestionand activitatile acesteia. In plus, acesta vizualizeaza rapoartele, realizeaza prezentari pentru clienti si, nu in ultimul rand, aloca activitati catre alti membri ai echipei. Merchandiser-ul poate folosi aplicatia pentru executarea de activitati si vizite ghidate, dar si pentru a realiza auditarea in magazin si a verifica disponibilitatea produselor. Prin SeniorSFA, agentul de vanzari preia comenzile de la clienti, realizeaza activitatile de vanzare prestabilite, consulta si prezinta materialele pentru vanzari si planifica apelurile zilnice. Nu in ultimul rand, reprezentantul de vanzare directa utilizeaza aplicatia pentru livrare marfuri si incasare bani, gestionare stocuri, facturare si raportare.
Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

SFA - Solutie Pentru Echipe Vanzari

Utilizare fara restrictii


Solutia nu este limitata de conexiunea la internet. Prin modul de lucru offline, agentii de vanzari pot utiliza aplicatia cu succes chiar si in zonele fara acces la internet.

Acces pentru furnizorii externi


Aplicatia poate fi utilizata inclusiv de catre partenerii implicati in activitatile promotionale ale companiei sau in alte tipuri de operatiuni, solutia oferind posibilitatea de monitorizare in detaliu a progresului.

Flexibilitate si integrare cu alte sisteme software

SeniorSFA se conecteaza fara probleme cu alte sisteme existente in companie, cum ar fi ERP si BI. Fiind disponibila pe Android, ISO si Windows, solutia ofera flexibilitate ridicata cand vine vorba de infrastructura hardware.

Specificatii produs

SFA - Solutie Pentru Echipe Vanzari

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program
Fisiere utile


Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

SFA - Solutie pentru Echipe Vanzari