MES

Solutie Urmarire Productie

Activitatea din fabrica poate fi planificata, executata si monitorizata mult mai usor cu solutia de management al productiei. Sistemul acopera patru zone principale: productie, materiale, calitate si mentenanta. Inca din primele luni de utilizare, companiile care au ales aceasta solutie au inregistrat rezultate importante in privinta reducerii ciclului de productie cu pana la 45%, reducerea timpului dedicat introducerii datelor cu 75% si cresterea productivitatii cu 20%.

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti
Monitorizarea productiei si urmarire KPI

Cu solutia MES activitatea de productie poate fi monitorizata in timp real de oriunde. Astfel, managerii companiei sunt in permanenta informati asupra statusului comenzilor de productie si pot monitoriza in mod eficient fiecare angajat, utilaj sau centru de lucru, utilizand calculatorul, tableta sau telefonul conectat la sistem. In plus, solutia permite calculul si analiza principalilor indicatori de performanta ai productiei (eficienta per operator/utilaj/centru de lucru, raportul intre timpul planificat si cel urmarit, controlul calitatii etc.).


Gestionarea materialelor de la sosire si pana la expediere

Prin modulul care acopera zona de materiale, utilizatorii pot gestiona depozitele, locatiile si materialele utilizate in timpul proceselor de productie (materii prime, produse semi-fabricate, produse finite), sistemul facand posibila inregistrarea unei varietati mari de informatii pentru fiecare lot fabricat. Acest modul permite urmarirea automata – prin intermediul terminalelor mobile wireless – a miscarii materialelor, de la sosirea acestora, pana la expedierea produsului.


Asigurarea calitatii produselor

Sistemul este prevazut cu functionalitati pentru efectuarea de teste de calitate pe materii prime, semifabricate si produse finite. Executia testelor are loc in timp real, astfel incat sa permita o reactie imediata in momentul in care apar probleme in procesul de productie. Pe baza analizelor de calitate se pot determina principalele cauze de neconformitate si se pot stabili masuri corective pentru cresterea calitatii produselor.


Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

MES - Solutie Pentru Urmarirea Productiei

Flexibilitate

Sistemul integreaza tehnologii de ultima generatie care fac posibila adaptarea solutiei la orice tip de proiect, conform nevoilor clientilor. Totodata, aplicatia are o interfata customizabila si usor de utilizat.

Accesibilitate

Datorita structurii modulare, sistemul poate fi implementat treptat, in functie de cerinte si necesitati. In plus, solutia se poate integra usor cu orice sistem ERP.

Automatizare

Cu solutia MES sunt eliminate activitatile manuale repetitive prin automatizarea proceselor din fabrica, cum ar fi raportarea informatiilor prin instrumente speciale de achizitie a datelor, precum carduri I/O si PLC.

Specificatii produs

MES - Solutie Pentru Urmarirea Productiei

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program
Fisiere utile


Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

MES - Solutie Urmarire Productie