CPM

Solutie pentru KPI si Bugete

Solutia CPM este un instrument extrem de util in procesul de bugetare si de planificare a activitatilor in mod concret, la nivel de department si chiar de angajat. Mai mult, aceasta solutie permite masurarea si monitorizarea in timp real a performantelor. Cu ajutorul solutiei CPM poti realiza rapid rapoarte, analize si prognoze economice si financiare cerute de legislatia in vigoare.

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti
Tehnologii cognitive incorporate

Datorita functionalitatilor bazate pe tehnologii cognitive, utilizatorii sistemului CPM pot primi informatiile dorite prin simpla introducere a unor cuvinte cheie in forma de cautare sau prin adresare directa catre sistem. Totodata, sistemul permite generarea de analize si rapoarte pe baza informatiilor introduse. Mai mult, in solutia CPM, analizele si rapoartele de tip text sau voce sunt redate in descrieri inteligente, fiind evidentiate cele mai importante informatii.


Modalitati diverse de interactiune cu datele

Sistemul CPM aduce noi modalitati de interactiune cu datele. Utilizand noul layout de tip Drag & Drop, datele afisate sunt mai usor de inteles, iar modul de afisare al informatiilor poate fi modificat rapid, dupa preferinte. Sistemul include functii avansate pentru analizele self-service, cu operare intr-un singur panel, datele fiind mai usor de accesat astfel. In plus, solutia CPM este prevazuta cu un nou tip de meniu principal, optimizat prin touch-screen, pentru o flexibilitate mai mare in accesarea aplicatiilor. Cu un singur click se ofera acces la un meniu contextual in care sunt afisate toate interactiunile posibile.


Functie de prezentare si chat inclus

Pentru a imbunatati colaborarea intre utilizatori, sistemul este prevazut cu functie de prezentare si chat. Rapoartele pot fi personalizate si salvate sub forma unei prezentari live ce poate fi accesata din meniul personal al utilizatorului si distribuita cate alti utilizatori sau grupuri de utilizatori. Sectiunea de chat permite utilizatorilor sa lucreze simultan pe acceasi analiza si sa discute intre ei, colaborarea imbunatatind astfel procesul decizional.


Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

CPM - Solutie Pentru KPI si Bugete

Singura solutie CPM cu functionalitati de BI

Datorita functionalitatilor de Business Intelligence incluse in sistemul CPM, planificarea bugetelor si analiza indicatorilor cheie este mult mai simpla si mai rapida de realizat. Acestea, impreuna cu analizele de tip “What-if” optimizeaza procesele decizionale din cadrul companiei.

Sistem de alerte si notificari

Sistemul CPM permite un management extins al fluxurilor de lucru care include alerte conditionate si notificari prin e-mail, blocarea celulelor si alocarea automata de taskuri, toate acestea fiind actionate prin procese de audit si validare a datelor.

Solutie intuitiva si usor de utilizat

Nu sunt necesare cunostinte de programare, utilizatorii sistemului avand posibilitatea sa creeze si sa intretina aplicatii in mod automat. In plus, sistemul dispune de o interfata extrem de intuitiva care minimizeaza timpul de training si maximizeaza productivitatea individuala.


Specificatii produs

CPM - Solutie pentru KPI si Bugete

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program
Fisiere utile


Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

CPM - Solutie pentru KPI si Bugete