BI

Solutie Business Intelligence

O solutie Business Intelligence te ajuta atat la identificarea problemelor care pot aparea in gestionarea afacerii tale cat si la imbunatatirea indicatorilor vitali. Prin solutia BI oferita de noi ai acces in timp real la centralizarea datelor cu ajutorul rapoartelor customizate. Rapiditate in rularea rapoartelor, graficele si hartile interactive, precum si analizele predictive pe care le poate genera sunt doar cateva din particularitatile solutiei noastre de BI. Detalii despre solutie poti afla aici.

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti

SeniorVisualBI: Analize avansate, doar cu Drag&Drop

Realizarea de rapoarte si analize complexe de business nu a fost niciodata mai usoara! Solutia SeniorVisualBI este complet vizuala si interactiva, fiind disponibila oricand si de oriunde. Cu acest sistem, informatiile relevante ajung la oamenii potriviti, in momentul potrivit. Solutia este extrem de intuitiva si permite oricui realizarea de rapoarte, fara a fi necesar suport tehnic.


Sute de companii utilizeaza sistemul SeniorVisualBI pentru decizii rapide si informate

Cu sistemul SeniorVisualBI, companiile au acces la date in timp real si in mod securizat, iar milioane de inregistrari despre articole, parteneri, cash-flow, profit, discounturi si stocuri sunt disponibile la doar un click distanta. Utilizatorii pot urmari cu usurinta indicatorii care influenteaza costurile si vanzarile, imbunatatind astfel procesul decizional. In plus, sistemul este prevazut cu alerte automate pentru notificarea prin E-mail a utilizatorilor, atunci cand un indicator depaseste o anumita valoare. Toate rapoartele si dashboard-urile create in sistem pot fi publicate pe server si distribuite rapid in mod direct sau prin email.

Foloseste solutia oferita de liderul mondial in analiza si raportare

SeniorVisualBI este dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor pentru al saselea an consecutiv, conform raportului realizat de Gartner - “Magic Quadrant al solutiilor Business Intelligence si platfomelor de analiza”. In prezent, peste 60.000 de companii din peste 50 de tari utilizeaza solutiile informatice pentru analiza si vizualizarea datelor furnizate de Tableau Software.


Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

Dashboard-uri cu grafice interactive

Dashboard-urile reunesc toate informatiile necesare intr-un singur loc, sub forma unor grafice interactive, usor de urmarit. Intr-un singur ecran, se pot combina rapoarte si analize despre evolutia vanzarilor, caracteristicile clientilor si nu numai. Mai mult, actualizarea datelor se realizeaza automat in functie de componentele selectate de pe grafic.

Analize predictive si “What-if”

Pe baza informatiilor din sistem, functia de previziune permite estimarea valorilor viitoare ale unor categorii specifice de indicatori, fiind luate in considerare inclusiv aspecte precum sezonalitatea sau evolutia business-ului. Analizele “What-if permit testarea a diferite scenarii si vizualizarea impactului produs de acestea asupra companiei.

Analize geografice

Analizele geografice permit vizualizarea afacerii pe harta. Unde sunt clientii de top? Care sunt zonele cu o rata mai mare a vanzarilor dupa cantitati si tipuri de produs? Acestea sunt doar doua din intrebarile la care analiza geografica ofera raspunsuri. In functie de aceste date, managerii pot stabili strategii pentru o mai buna performanta in vanzari.

Specificatii solutie+

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program

Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

BI - Solutie Business Intelligence