APS

Planificarea si Organizarea Productiei

Alegand solutia APS recomandata de noi, beneficiezi de optimizarea activitatii de productie prin cresterea cu 20% a productivitatii fabricii, reducerea cu 50% a stocurilor de materii prime, cresterea cu pana la 90% a numarului de comenzi livrate la timp. Solutia APS te ajuta sa planifici rapid si usor ce anume sa produci, la ce moment, cu ce resurse umane si cu ce echipamente.

 • star_rateSatisfactie Garantata Trada Marketplace
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti


Intreaga activitate de productie planificata cu o singura solutie

Sistemul APS permite planificarea cu succes a necesarului de materiale si evidentierea eventualelor probleme in timp util. Cu ajutorul solutiei, activitatile fara valoare adaugata sunt reduse sau chiar eliminate. Sistemul ofera utilizatorului o planificare detaliata a activitatii, pornind de la informatii precum: comenzi de client, retete, etape proces de productie, utilaje disponibile, calificare forta de munca, stare utilaje si nu numai. In plus, cu ajutorul solutiei APS, vizibilitatea asupra operatiunilor din fabrica este imbunatatita si orice modificare poate fi operata in timp real. De asemenea, utilizatorul poate testa diferite scenarii datorita analizei What-if, pentru o planificare a productiei cat mai eficienta.


Cum functioneaza solutia APS?

In prima faza, are loc incarcarea comenzilor de productie in sistemul APS prin importul automat al acestora din alte sisteme utilizate de companie. A doua etapa consta in editarea detaliilor activitatilor de productie (durata sau ordinea, prioritati sau limitari), urmata de planificarea automata a operatiunilor (inainte, inapoi, bidirectionala sau dupa alte criterii). Urmatorii pasi sunt: editarea planificarii - prin adaugare de comenzi noi sau reorganizare in functie de prioritatile aparute - si evidentierea eventualelor probleme precum lipsa materiilor prime sau comenzi intarziate. In final are loc analiza impactului planificarii.


Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

APS - Solutie Pentru Planificarea Productiei

Planificare optima bazata pe tehnologii testate la nivel international

Solutia APS integreaza peste 25 de ani de experienta. Sistemul este dezvoltat pe platforma liderului mondial in planificarea productiei si este utilizata in peste 5.000 de companii din 88 de tari. Solutia incorporeaza tehnologii de ultima generatie care permit customizarea sistemului dupa necesitatile fiecarui business in parte.

Usor de utilizat, doar cu Drag & Drop

Cu functia Drag & Drop pot fi adaugate oricand noi operatiuni, se pot schimba prioritati si pot fi modificate programari din doar cateva click-uri. Afisarea informatiilor in aplicatia APS se poate realiza in diferite moduri, iar culorile, casetele de mesaje sau de dialog si inclusiv alertele pot fi personalizate.

Stocuri la un nivel minim pentru costuri reduse

Sistemul include un modul MRP cu ajutorul caruia se poate determina cu exactitate ce si cand trebuie achizitionat, mentinand un nivel scazut al stocurilor. De asemenea, prin generarea unor planificari fezabile, care incorporeaza principiile productiei de tip LEAN, sunt identificate activitatile ineficiente, minimizand risipa.


Specificatii produs

APS - Solutie Pentru Planificarea Productiei

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program
Fisiere utile


Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

APS - Planificarea si Organizarea Productiei