Acest pachet contine 2 bucati din produsul Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa, D'Angelo Pasta, 250 g Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa, D'Angelo Pasta, 250 g - Paste proaspete din gris de grau dur fara oua! - Pentru 2-3 portii - Se obtin 450 de g de paste gatite Sugestie de preparare: Ingrediente: - 250 g paste Tortellini - ½ ceapa -100 ml lapte de cocos - piper negru - 100g ciuperci proaspete de sezon - 1 catel de usturoi - 1 legatura de patrunjel proaspat - 3 liguri de ulei de masline - amestec de sare condimentata Preparare: Gatiti pastele noastre in conformitate cu instructiunile. Se spala ceapa si se taie in bucati lungi de aproximativ 3 cm. Decojiti catelul de usturoi. Taiati ciupercile curatate in bucati subtiri. incalziti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si prajiti usor. Adaugati apoi ciupercile si lasati in tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecand usor. Apoi adaugati pastele si amestecati bine. Adaugati laptele de cocos. Adaugati piperul negru si sarea condimentata si puneti pe o farfurie preincalzita. Garnisiti cu patrunjel proaspat, maruntit si serviti imediat. Preparare paste: Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente". Ingrediente: aluat: gris din grau dur*, apa. | Umplutura: (26%): pesmet* (faina de grau*, drojdie*), ciuperci* (30%), fulgi de cartofi*, ceapa*, grasime de palmier*, sare de mare, emulgatori: lecitina din soia*, usturoi*, piper*. *din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Poate contine urme de: telina si lapte. Continut: 250g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.