Hammer Muhle - Mix pentru paine cu faina de castane, 500 g Mix pentru paine cu 7% faina de castane Fara gluten Fara lactoza Pregatire usoara Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, faina de orez, faina de cartofi, faina de castane, aluat acru uscat fara gluten (faina de orez), zahar, sare, agent deingrosare: guma de guar, fibre de mere. Pentru coacere. Continut rezidual de lactoza ? 0,1 g/ 100 g Nota: Cantitatea de lichid din reteta de baza este pentru o tava cu diametrul de 25 cm. Pentru a coace painea fara o tava cu aceste dimensiuni, reduceti cantitatea de apa cu aproximativ 100 ml si pe cea de faina cu 2 linguri. Daca aceste cantitati sunt necesare, le puteti adauga ulterior la aluat. Puneti aluatul la crescutintr-un vas pentru gatit. Reteta de baza pentru painea de castane Cuptor: Amestecati 500 g de mix pentru paine cu 7 g de drojdie uscata, framantati cu 450 ml apa si 2 lingurite de ulei. Puneti aluatulintr-o tava de paine si lasati-l sa creasca aproximativ 45 min. Ungeti aluatul cu ulei sau faina si taiati-l dupa cum doriti. Preincalziti cuptorul la 210 C si coaceti la o temperatura mai scazuta timp de circa 50-60 min. Automat de paine: 500 g de mix pentru paine, 5 g de drojdie uscata, 450 g apa, 20 g ulei. Adaugati ingredientelein ordinea precizata de instructiunile de folosire a automatului dumneavoastra de paine. Recomandam prepararea painii folosind un program de baza. A se pastraintr-un loc uscat, ferit de caldura. A se consumainainte de data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Hammermühle GmbH