Cautarea ta nu a intors niciun rezultat. Iti recomandam sa incerci o alta cautare.
cached
Contul meu
Cosul meu
Momentan cosul este gol.
Produse
Categorii magazin
Acasa Alimente si Bauturi Alimente de Baza Faina Mix pentru Paine cu Faina de Castane, 500 g Hammer Muhle
Mix pentru Paine cu Faina de Castane, 500 g Hammer Muhle
cod: HM823141
Mix pentru Paine cu Faina de Castane, 500 g Hammer Muhle
Mix pentru Paine cu Faina de Castane, 500 g Hammer Muhle
(0.0) (0)
37,20 lei 31,99 lei
Scrie un review >
Beneficii
Pune produsele la favorite
Si afla primul de Reduceri in Campanii
Plati Securizate
Folosesti cardul online in siguranta
Retur Gratuit
In 14 zile, banii iti sunt returnati
Mix pentru Paine cu Faina de Castane, 500 g Hammer Muhle
37,20 lei 31,99 lei -14% -5,21 lei
Cantitate
In stoc
Cumpara cu extra discount
Acest pachet contine:
Pret pachet:
74,43 lei 60,29 lei -14,14 lei
Alti clienti au vizitat si
in stoc
cod: PRN09065
40,69 lei 34,99 lei
stoc epuizat
cod: PRN08525
7,92 lei 6,81 lei
in stoc
cod: PRN11100
25,57 lei 21,99 lei
in stoc
cod: AR23219
33,71 lei 28,99 lei
Prezentare produs
Scurta descriere
Hammer Muhle - Mix pentru paine cu faina de castane, 500 g Mix pentru paine cu 7% faina de castane Fara gluten Fara lactoza Pregatire usoara Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, faina de orez, faina de cartofi, faina de castane, aluat acru uscat fara gluten (faina de orez), zahar, sare, agent deingrosare: guma de guar, fibre de mere. Pentru coacere. Continut rezidual de lactoza ? 0,1 g/ 100 g Nota: Cantitatea de lichid din reteta de baza este pentru o tava cu diametrul de 25 cm. Pentru a coace painea fara o tava cu aceste dimensiuni, reduceti cantitatea de apa cu aproximativ 100 ml si pe cea de faina cu 2 linguri. Daca aceste cantitati sunt necesare, le puteti adauga ulterior la aluat. Puneti aluatul la crescutintr-un vas pentru gatit. Reteta de baza pentru painea de castane Cuptor: Amestecati 500 g de mix pentru paine cu 7 g de drojdie uscata, framantati cu 450 ml apa si 2 lingurite de ulei. Puneti aluatulintr-o tava de paine si lasati-l sa creasca aproximativ 45 min. Ungeti aluatul cu ulei sau faina si taiati-l dupa cum doriti. Preincalziti cuptorul la 210 C si coaceti la o temperatura mai scazuta timp de circa 50-60 min. Automat de paine: 500 g de mix pentru paine, 5 g de drojdie uscata, 450 g apa, 20 g ulei. Adaugati ingredientelein ordinea precizata de instructiunile de folosire a automatului dumneavoastra de paine. Recomandam prepararea painii folosind un program de baza. A se pastraintr-un loc uscat, ferit de caldura. A se consumainainte de data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Hammermühle GmbH
Vezi mai mult
Vezi mai putin
Specificatii produs
Caracteristici generale
Tip produs
Faina
Cantitate
500 g
Proprietati
Fara gluten Fara lactoza
Tip ambalaj
Punga
Greutate
500 g
Ingredient principal
Amidon din porumb Orez Amidon din cartof
Potrivit pentru
Paine
Valoare Energetica
1376 kJ/ 324 kcal
Proteine
2,2 g
Carbohidrati
76,1 g
Grasimi
0,6 g
Valori Nutritionale Medii
per 100 g
Zaharuri
3,9 g
Acizi Grasi Saturati
0,1 g
Sare
2,1 g
Fibre
2,8 g
Livrat de
Seller naturiste A1
Review-uri
Ai folosit produsul?
Adauga un review
Adauga un review
Anuleaza
Fii primul care evalueaza acest produs.
check_circle highlight_off info favorite favorite_border