Trada Marketplace - Politica de confidentialitate

Prin prezenta politica de confidentialitate explicam modalitatea prin care Senior Software (denumita in continuare Compania) colecteaza, foloseste si gestioneaza informatiile cu caracter personal pe care le pui la dispozitie prin intermediul interactiunii cu magazinul online www.trada.ro (Trada Marketplace).

Daca doresti sa ne contactezi referitor la datele tale cu caracter personal poti folosi urmatoarele date de contact:

Companie: SENIOR SOFTWARE AGENCY SRL
Adresa: Bulevardul Tudor Vladimirescu 45, Sector 5 Bucuresti, Romania
Telefon: +40-317-102-310

Prin pagina portalului https://www.trada.ro/contact-trada-ro

Cine are acces la datele tale personale si care este scopul prelucrarii acestora

Pentru a putea onora comenzile pe care le initiezi pe site-ul nostru, pentru indeplinirea obligatiilor ce ne revin in ceea ce priveste livrarea produselor tale este necesar sa transmitem datale tale personale catre compania care proceseaza platile cu cardul (Europayment Services SRL) si catre companiile de livrare pe care le utilizam (FAN Courier Express S.R.L.).

De asemenea, putem folosi aceste date in scop de e-mail marketing daca ti-ai dat acordul in acest sens. Ne asiguram insa ca accesul la datele tale personale de catre parti terte sau utilizarea lor in scop de marketing se face prin respectarea normelor legislative in vigoare.

Ce tip de date sunt colectate

Datele pe care le colectam de la clientii Trada Marketplace.ro sunt: nume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de email, CNP, numar de telefon, adresa IP a calculatorului de unde este accesat site-ul, istoricul de achizitii de produse si servicii si alte informatii suplimentare pe care decizi in mod voluntar sa le partajezi.

Datele referitoare la cardurile cu care platesti produsele pe site-ul Trada Marketplace nu sunt colectate de catre noi si nici transmise catre parti terte.

Ce drepturi ai, ca utilizator

Ca utilizator ne poti contacta folosind datele de contact de mai sus, printr-o notificare, in vederea exercitarii depturilor tale in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

Dreptul la informare - ai dreptul de a solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale.

Dreptul de acces la datele tale personale - poti obtine din partea noastra o confirmare privind prelucrarea datelor cu caracter personal precum si informatii cu privire la modalitatea in care sunt prelucrate aceste date. Poti trimite solicitarea ta in acest sens la adresa de email [email protected].

Dreptul de interventie asupra datelorpoti obtine in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau chiar stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege, in special a datelor incomplete sau inexacte.

Dreptul de restrictionarepoti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege.

Dreptul de opozitie - ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrarii datelor tale personale.

Dreptul de a te adresa justitiei - se refera la dreptul tau de a te adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Protectie a Datelor Personale - daca nu esti multumit de felul in care datele tele cu caracter personal sunt colectate sau folosite de catre noi, ai dreptul sa te adresezi Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor, prin accesarea paginii http://www.dataprotection.ro.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate - ai dreptul de a solicita si de a obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta ta, adoptata exclusiv in baza unei prelucrari de date cu caracter personal efectuata prin mijloace automate.

Dreptul la portabilitatea datelor - ai dreptul de a ne solicita furnizarea datelor cu caracter personal intr-un format structurat, care este utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau poti solicita ca acesta sa fie portat direct catre ul alt operator de date. Acest lucru se poate realiza numai daca:
- datele sunt procesate prin mijloace automate
- prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul tau
- prelucrarea este necesara pentru a indeplini conditiilor mentionate intr-un contract

Dreptul de retragere a consimtamantului - in situatiile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Iti poti exercita aceste drepturi prin transmiterea unei solicitari la sediul nostru din Bucuresti, B-dul Tudor Vladimirescu 45, Sector 5, la nr. de Fax 40 0213107483 sau prin E-mail, la: [email protected]