Casa Marcat Daisy CompactS Portabila Noua Lege, Bluetooth
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 22/09/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 450 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

Casa Marcat Daisy CompactS Portabila Noua Lege, Bluetooth

749.18 Lei -22%
584.36 Lei Oferta expira in
0 0 Review-uri
Cantitate
In stoc

Descrierekeyboard_arrow_down
Prezentare produs +
Scurta descriere

Daisy Compact S este modelul cel mai mic din seria caselor de marcat ce urmeaza a fi avizat in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare incepand cu mai 2018. Casa de marcat Daisy Compact S este echipata cu toate dispozitivele necesare pentru conectare la distanta cu serverele ANAF ( atunci cand aceste servere vor fi functionale) nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate. La momentul cand se va incepe conectarea cu serverele ANAF se va solicita un Supliment de Aviz tehnic si se va face un upgrade de software in casa de marcat. Conectarea la serverele ANAF se va face prin modemul GPRS existent pe placa de baza a casei de marcat . Trebuie introdusa cartela SIM de telefonie mobila pentru initierea conexiunii GPRS.

Specificatii tehnice:

- include acumulator , 23 taste (unele dintre ele avand functii duble), modem GPRS , modul WiFi si BT integrat , port microUSB la care se poate conecta un dispozitiv de backup extern de tip memorie USB , memorie de Jurnal Electronic protejata, dispozitiv de securizare cu Cryptocard ( SAM - Security acces module) conform cu standardul FIPS140-2 , alimentata din acumulator intern tip Li-Ion 3,7V-2200mAh , care se poate incarca din adaptor de alimentare la retea. Dimensiunea aparatului este de 84x167x60mm.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Casa Marcat Daisy CompactS Portabila Noua Lege, Bluetooth. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Casa Marcat Daisy CompactS Portabila Noua Lege, Bluetooth. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Casa Marcat Daisy CompactS Portabila Noua Lege, Bluetooth
749.18 Lei
584.36 Lei