Winmentor si Cititoare coduri de bare compatibile softului

winmentor

Un echipament precum un cititor cod bare este proiectat pentru a inregistra informatiile continute in codul produsului si le transmite aplicatiei winmentor, sistem care completeaza campurile aplicatiei cu aceste informatii necesare pentru gestiune si programe de contabilitate.

winmentor
Software Contabilitate

Cand achizitionezi un cititor cod de bare iar sistemul tau de gestiune si  contabilitate functioneaza cu acest software, trebuie sa te asiguri si sa ai garantia ca exista compatibilitate intre acestea.

Compatibilitatea intre un cititor cod bare si un soft winmentor presupune ca terminalul sa scaneze si sa interpreteze codurile conform specificatiilor dar mai ales sa asigure corectitudinea datelor care vor fi transferate in evidenta. Indiferent daca este un model de cititor de coduri de bare 1D sau 2D.

Acest lucru este asigurat de propriul soft al terminalului care de regula este oferit de catre producator. In functie de funtionalitatile terminalului insa, se pot dezvolta softuri speciale adaptate unor nevoi particulare.

Program de contabilitate – winmentor

winmentor download
Cititoare coduri de bare – Modele

Pentru o evidenta corecta a afacerii tale, este necesar un program de contabilitate cu multiple optiuni si facilitati la un pret rezonabil, cat si de un cititor cod bare performant.

De asemenea pentru afacerile mici si medii nu este necesar sa achizitionezi programe complexe de contabilitate si gestiune.

Exista programe contabile care se pot descarca gratuit. Te costa doar mentenanta si suportul.

Un program accesibil si complet in functionalitati este cel oferit de winmentor prin programul  de tip winmentor download care ofera mai multe detalii pe site-ul producatorului winmentor.ro

Si daca impreuna cu programul win mentor iti achizitionezi si un scaner cod de bare nu foarte complex insa suficient de perfomant ai beneficii avantajoase la costuri reduse pentru afacerea ta.

Un astfel de scanner cod bare poate fi cel cu fir, de tip 1D sau 2D.

win mentor
Gestiune informatii cod de bare

Pentru afacerile din domeniul retail sau comert, aceste cititoare reprezinta completarea ideala pentru aceste programe de contabilitate.

Un exemplu bun este cel de mai sus, oferit de win mentor prin optiunea de winmentor download.

Daca ai nevoie de echipamente hardware precum cititoare coduri de bare intra in platforma itDepot. Aici gasesti cititoare coduri de bare de toate tipurile si pentru toate bugetele.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.