Toner imprimanta Xerox randament de tiparire

Cartuse Imprimanta Xerox

Unul din cel mai bune model de consumabile ale dispozitivelor de printare, este, fara indoiala,  reprezentat de un toner imprimanta Xerox.

Producatorul Xerox proiecteaza imprimante, copiatoare, scanere si alte produse digitale, plus consumabile de tipul cartuse toner originale si compatibile.

Toner imprimanta laser
Toner imprimanta laser Xerox

Un toner imprimanta Xerox laser este dezvoltat si testate astfel incat sa ofere cea mai buna calitate a imaginii, durata de viata extinsa a echipamentelor si costuri mici de mentenanta.

Rezultatul de imprimare oferit de tonerul Xerox este unul impecabil, cu texte lizibile si imagini clare in culori vii.

Consumabilele originale Xerox sunt concepute la cele mai inalte standarde, ce garanteaza calitatea materialelor tiparite.

Calitatea si dimensiunea particulelor de toner constituie un element foarte important si datorita acestor doua aspecte tonerul nu este risipit in momentul imprimarii si nu se acumuleaza surplus pe tambur si pe rolele de fixare.

Dimensiunea particulelor de toner contribuie si la buna omogenizare a culorii, scazand simultan cantitatea de toner utilizata din timpul imprimarii.

Cvadricromie – imprimarea in 4 culori

CMYK culori toner pentru imprimanta laser
CMYK culori toner laser

Dispozitivele laser utilizeaza sistemul de imprimare in 4 culori CMYK cyan, magenta, yellow si black.

Culorile CMYK sunt culorile de baza in imprimare iar amestecul dintre ele genereaza o paleta larga de culori.

Cu ajutorul celor 4 culori cyan, magenta, galben si negru se pot obtine aproape toate culorile percepute de ochiul uman, cu exceptia celor cu efect (ex: metalice, fluorescente s.a.).

Daca se utilizeaza doar 3 culori din cele 4, mai exact cyan, magenta si galben, se poate obtine o gama variata de culori insa nu se poate obtine si negru.

Cea mai inchisa culoare obtinuta din amestecul CMY este un cenusiu inchis.

In modelul CMYK exista 100 de variatii ale fiecarei culori de baza.

Intensitatea acestora este exprimata pe o scara de la 0% pana la 100% iar saturatia maxima este exprimata prin procentul de 100%.

Cartuse imprimanta compatibile cu un toner imprimanta Xerox

Producatorul Xerox ofera alternativa cartuselor toner originale. Xerox proiecteaza toner imprimanta compatibil pentru dispozitivele de imprimare originale HP, Brother, Lexmark si Kyocera.

Xerox ofera garantia ca aceste produse compatibile nu sunt cu nimic mai prejos decat cele originale cand vine vorba de fiabilitate si calitate.

Pe langa pretul foarte avantajos al unui astfel de tus imprimanta, producatorul ofera si siguranta incontestabila a marcii Xerox.

Cartusele toner pentru imprimanta laser din gama de produse Xerox sunt insotite de garantia producatorului si sunt proiectate pe principii solide de calitate, performanta si sustenabilitate.

Xerox Cartridge Technology Centre dispune de cei mai buni ingineri din divizia de consumabile Xerox si de tehnologie avansata.

Toner imprimanta Xerox – rezultate remarcabile de printare

Imprimantele au devenit un element indispensabil pentru buna desfasurare a activitatii, iar birourile nu pot functiona fara tiparirea pe hartie.

toner Xerox pentru imprimanta HP
Toner Xerox pentru HP

Un angajat roman tipareste in medie 38 de pagini pe zi. Cele mai frecvent tiparite documente sunt contractele cu un procent de 56%, rapoartele si brosurile cu un procent de 45%.

Imprimantele laser utilizeaza cartuse toner si pot tipari in medie pana la 75 de pagini pe minut cu toner negru si 60 pagini pe minut cu toner CMYK.

Xerox producator de dispozitive si cartuse toner pentru imprimanta laser ofera garantie tuturor produselor proiectate.

Formula consumabilelor este special conceputa astfel incat sa se armonizeze perfect cu specificatiile imprimantelor.

Cu ajutorul tonerelor Xerox vei imprima continut clar, curat, in culori intense si extrem de rezistente.

Erori ale unui toner imprimanta Xerox

Unitatea cilindrica fotesensibila este una dintre cele mai sensibile componente ale imprimantei.

Datorita dimensiunilor perfecte de particule de toner ale cartusului Xerox, tamburul si rolele fixatoare sunt protejate de acumulari de toner.

In acest mod claritatea documentelor si acuratetea datelor imprimate nu vor fi afectate.

Totodata, aceste cartuse imprimanta Xerox garanteaza functionarea optima a unitatii cilindru. Acesta asigura de asemenea si un continut curat si clar al documentelor imprimate.

Toner imprimanta Xerox – randament de tiparire

Caracteristici, performante, calitate, fiabilitate si pret!

Cele 5 aspecte importante de care trebuie sa tii cont in momentul in care alegi un toner imprimanta.

Ghidandu-te dupa aspectele de mai sus, poti determina cu usurinta inclusiv costul de imprimare per pagina.

Standardul ISO 19752 descrie metoda de determinare a randamentului tonerului pentru imprimantele monocrome electrofotografice si imprimantele multifunctionale care contin componente ale imprimantei.

Cu ajutorul unui cartus toner imprimanta Xerox ai certitudinea ca acesta tipareste exact numarul de pagini mentionate de catre producator.

Ai grija de mediul inconjurator si recicleaza!

XEROX GREEN
XEROX GREEN

Daca cartusul toner este consumat si evident nu mai ai nevoie de el, te incurajam sa apelezi la o firma specializata de reciclare consumabile.

Tonerul consumat nu trebuie aruncat impreuna cu gunoiul menajer.

Este recomandat ca tonerele si cartusele consumate sa fie transportate la centrele specializate de colectare si reciclare a deseurilor.

O alta optiune este sa fie colectate in cutii speciale si transportate la magazinele de electronice specializate.

Toner imprimanta Xerox ieftin

Platforma de echipamente si consumabile itDepot.ro iti pune la dispozitie o gama variata de cartuse imprimanta laser Xerox la cele mai avantajoase preturi.

Imprimanta laser si cartuse toner Xerox
Imprimante si cartuse toner Xerox

Daca iti doresti sa achizitionezi dispozitive performante si consumabile pentru birou sau pentru acasa, alegerea corecta a produselor si optimizarea costurilor este esentiala.

Consultantii itDepot te vor ajuta sa iei o decizie corecta in privinta alegerii modelului de imprimanta si cartuse toner pentru a achizitiona produsele necesare, conform nevoilor si specificatiilor tale.

Xerox
Xerox

Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.