Tableta rezistenta la socuri pentru industria de fabricatie

Descopera ce avantaje aduce o tableta rezistenta la socuri in industria de fabricatie.

In industria de fabricatie, succesul apartine celor care pot anticipa cererea clientilor si sa foloseasca aceasta anticipare pentru a obtine un avantaj printr-o planificare eficienta.

Tableta rezistenta la socuri ET5X
Tableta rezistenta la socuri Zebra

Insa, odata cu trecerea anilor, lucrurile s-au schimbat. Consumatorii isi doresc din ce in ce mai mult produse personalizate si acest fapt a cunoscut o crestere uriasa a variantelor de produse. Prin urmare, este nevoie de un numar mare de articole fabricate pentru a putea livra mai repede decat oricand.

De fapt, ne indreptam spre o epoca in care o fabrica trebuie sa se adapteze la comenzi in timp real, asumandu-si consecintele pe care acest lucru le are asupra gestionarii facturilor de materiale, a productiei si altele.

Vizibilitatea este esentiala

Informatiile din fiecare domeniu al afacerii trebuie colectate, analizate si impartasite cu echipele, cand si unde au nevoie.

Tehnologia este esentiala pentru realizarea acestei vizibilitati in timp real. In special a dispozitivelor mobile necesare, din care face parte si tableta rezistenta la socuri.

Si, desi este posibil sa existe o tentatie in a oferi angajatilor dispozitive de consum cu o calitate mai scazuta, sustinem cu fermitate urmatorul lucru: perioada de downtime nu este o optiune si dispozitivele pentru consumatori sunt prea fragile pentru a lucra intr-un mediu de productie.

Ofera-le persoanelor responsabile o tableta rezistenta la socuri performanta, cu ajutorul careia sa maximizeze succesul si sa diminueze efortul depus.

Tableta rezistenta Zebra – ajutorul de nadejde!

Tableta rezistenta la socuri ET50 (Wi-Fi) si tableta ET55 (Wi-Fi si 4G) sunt pregatite pentru viata de productie. Au o serie de caracteristici care iti vor ajuta echipa sa lucreze eficient si productiv.

Design atractiv si foarte rezistent

Utilizatorii se vor bucura sa lucreze cu tablete rezistente Zebra, ce arata si functioneaza ca tablete high-end.

Cu etansare certificata IP65, aceste tablete industriale pot rezista si unui jet cu apa, asa cum arata si videoclipul de mai jos. Acestea sunt impermeabile, rezistente la praf si vor rezista impactului cu betonul de la 1m (1.8 m cu utilizarea carcasei, subtire, usoara si rezistenta).

Tableta rezistenta la socuri excelenta in stocarea datelor

Cele doua camere incorporate pot fi utilizate pentru scanare, precum si pentru captarea imaginilor si video.

Insa, in cazul in care doresti sa scanezi frecvent/ repetitiv iti recomandam sa conectezi unitatile la scanerul Zebra pentru scanarea cu maini libere sau sa folosesti noua functie de expansiune.

Tableta rezistenta la socuri este insurubata in locasul compartimentului principal al bateriei si include un maner rotativ pentru transport, o baterie auxiliara si un scaner optional de inalta performanta.

Scanerul capteaza NFC si toate tipurile de coduri RFID si coduri de bare, inclusiv cele rupte, deteriorate sau zgariate.

Sunt confortabile si usor de manevrat

tablete rezistente Zebra
Tableta rezistenta Zebra ET5X

Manerul rotativ este prevazut cu o curea de tip velcro care se potriveste perfect pe mana.

In acest mod utilizatorul poate sa manuiasca si sa orienteze cu usurinta tableta, avand in acelasi timp cealalta mana libera.

Afisaj clar

Echipa de productie poate lucra in ploaie sau in lumina soarelui. Ecranul versatil de pe tablete poate face fata oricarei situatii.

Pe masura ce accesezi planuri, manuale, comenzi, aplicatii ERP si nu numai, paginile pot fi usor mutate intre ele, sterse sau actualizate informatii.

Tableta industriala Zebra versatila

Bugetul, de cele mai multe ori, este unul limitat sau cheltuielile sunt foarte bine impartite si se doreste un pret cat mai mic de achizitie. Din acest motiv tehnologia de tablete este versatila.

Avand in vedere acest lucru, tabletele Zebra pot fi montate pe stivuitoare si legate la scanner portabil Zebra pentru a oferi performante inalte la un cost redus.

Tablete industriale Zebra
Tableta industriala Zebra

Modelul de tablete portabile Zebra ET50 si ET55 sunt orientate spre afaceri. Furnizorii de servicii au creat aplicatii gata de utilizare, pentru imbunatatirea urmaririi si gestionarii mentenantei.

In acest sens, exista o gama de sisteme de operare pentru Windows sau Android (cu functii de securitate imbunatatite pentru Android). Acestea pot fi gestionate de la distanta pentru actualizari de sistem.

Atunci cand sunt combinate cu avantajele de productivitate si constructia robusta a dispozitivelor, costurile sunt semnificativ reduse.

Dispozitivele de tip tablete portabile ET50 si ET55 Zebra sunt gata sa raspunda tuturor nevoilor exigente.

Tu ce tableta industriala utilizezi?

Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.