Smartbill si Cititoare coduri de bare compatibile softului

smartbill

Un cititor cod bare  este configurat pentru a colecta informatiile continute in codul produsului si le transmite aplicatiei smartbill. Este un sistem care completeaza campurile aplicatiei cu aceste informatii utile pentru evidenta si gestiune.

smartbill
Software contabilitate

Cand achizitionezi un cititor cod de bare iar sistemul tau de gestiune si  contabilitate functioneaza cu acest software, trebuie sa te asiguri si sa ai garantia ca exista compatibilitate si o buna functionare intre acestea.

Compatibilitatea intre un cititor cod bare si un soft smartbill presupune ca terminalul sa scaneze si sa interpreteze codurile conform specificatiilor. Presupune mai ales sa asigure corectitudinea si acuratetea datelor care vor fi transferate in gestiune. Indiferent daca este un model cititor de coduri de bare 1D sau unul 2D.

Acest lucru este asigurat de propriul soft al terminalului care de regula este oferit de catre producator. In functie de complexitatea terminalului insa, se pot dezvolta softuri speciale adaptate unor nevoi particulare.

Program de contabilitate ÔÇô smart bill

Pentru o evidenta corecta a afacerii tale, este necesar un program de contabilitate cu multiple optiuni si facilitati la un pret accesibil. In aceeasi masura este nevoie si de modele de cititoare coduri de bare performante.

smart bill
Cititoare coduri de bare – Modele

De asemenea pentru afacerile mici si medii nu este necesar sa achizitionezi programe complexe de contabilitate. Exista programe contabile care se pot descarca gratuit sau ca sunt accesibile ca si pret. Te costa doar mentenanta si suportul. Un program complet in functionalitati este smart bill cloud oferit de smartbill romania. Este facilitat prin programul  de tip salarii care ofera mai multe detalii pe site-ului companiei.

Si daca impreuna cu programul smart bill iti achizitionezi si un scaner cod de bare nu foarte complex insa suficienta de perfomant ajungi sa ai beneficii mari la costuri reduse pentru afacerea ta.

Un astfel de scanner coduri de bare este cel din gama celor cu fir de tip 1D sau 2D, care beneficiaza de un suport ergonomic si de o scanare avansata.

smartbill cloud
Gestiune informatii cod de bare

Pentru afacerile din domeniul retail sau comert, aceste cititoare reprezinta completarea ideala pentru aceste programe de contabilitate. Asa cum este cel dat ca exemplu mai sus, oferit de smartbill romania prin programul smartbill cloud.

Daca ai nevoie de echipamente hardware precum cititoare coduri de bare intra in platforma itDepot. Aici gasesti cititoare coduri de bare de toate tipurile si pentru toate bugetele.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.