Sistem POS Touchscreen – Performanta pentru sisteme POS All in One

sisteme pos touchscreen

Sistem POS Touchscreen – Caracteristici

sisteme pos touchscreen
Sisteme POS Touchscreen

Utilizarea unui sistem POS Touchscreen reprezinta capacitatea de a inregistra si procesa tranzactii financiare, stocarea sau inregistrarea vanzarilor, analiza costurilor dar si monitorizarea inventarului produselor.

In cazul in care desfasurati tranzactii in numerar, recomandam utilizarea de sisteme POS All in One avand echipamentele suplimentare cum ar fi sertarele de bani, care va pot ajuta in organizare.

Utilizarea de sisteme POS Touchscreen ajuta departamentul de marketing, deoarece pastreaza bazele de date ale clientilor, achizitiile, datele de nastere si alte informatii semnificative. Poate gestiona inclusiv cupoanele de fidelitate, reduceri sau alte oportunitati de vanzare. Astfel de sisteme POS Touchscreen ofera foarte multe avantaje.

Ce inseamna POS dar un sistem POS Touchscreen?

Punctul de vanzare (POS) se refera la zona magazinului unde clientii pot plati pentru achizitii.

sisteme pos all in one
Sisteme POS All in One

Termenul este utilizat pentru a descrie inregistrarea de tranzactii.

POS Touchscreen este un registru de numerar detinator al unui sistem informatic integrat care inregistreaza datele unei tranzactii comerciale: vanzarea de bunuri sau servicii.

 

Un sistem POS Touchscreen include:

 monitor touchscreen – monitoarele cu ecran tactil reprezinta o parte integranta a sistemelor POS. Astfel angajatii pot sa economiseasca timp si se reduca aglomeratia din zona POS-ului. Dimensiuni populare ale monitoarelor touchscreen sunt de 15 si 17 inchi. Sunt configurate pentru a gestiona in mod corect datele clientului, fluxul de vanzari,  disponibilitatea stocurilor si inventariere.

cititor coduri de bare
Cititor coduri de bare / Imprimante bonuri

periferice – tastatura, cititor coduri de bare, un cititor carduri de credit si imprimante bonuri care pot tipari datele tranzactiei: pret, cantitate, denumire produs. Software-ul asociat unui POS Touchscreen permite cautarea rapida a preturilor, platilor efectuate dar si inventarul.

Aceste sisteme POS Touchscreen sunt configurate pentru a cuprinde componenta hardware, software. Acopera toate aspectele unei tranzactii: inregistrare plata, procesare carti de credit, imprimarea chitantelor si bonurilor.

Utilizarea de sisteme POS Touchscreen este accesibila. Aceste sisteme POS Touchscreen All in One fac mult mai mult decat sa proceseze vanzarile si sa accepte plati. Includ funcții de economisire a timpului care ajuta la analizarea datele de vanzari, gestionarea inventarului, monitorizare personal si clienti.

touchscreen pos
Casa de marcat vs Touchscreen POS

Sistemele Touchscreen POS sunt mult mai complexe decat casele de marcat deoarece pot inregistra date despre clienti, monitoriza productivitatea angajatilor si inventariere.

Aceste sisteme POS All in One detin capacitatea de a prelucra datele in timp real.

 

Sisteme POS Touchscreen – Beneficii pentru orice afacere

Cele mai bune sisteme POS Touchscreen includ multiple avantaje inclusiv integrarea pentru marketing prin trimiterea de e-mail-uri personalizate, programe de loialitate si alte capabilitati care faciliteaza cresterea afacerii dvs. Cei mai buni furnizori precum Posiflex, Nexy, sau Elo Touch ofera suport atat pentru angajati cat si pentru clienti.

  • Usor de manevrat

In industriile mari, managerii sunt obligati sa-si rezerve o perioada importanta de timp pentru formarea noilor membri ai personalului. Sistemele touchscreen sunt, prin definitie, mult mai intuitive pentru angajati decat casele de marcat clasice si alte sisteme de procesare a platilor.

sistem pos
Sistem POS

Aceste sisteme POS Touchscreen inseamna productivitatea si eficienta maxima a unui angajat experimentat. Astfel ca aceste POS Touchscreen pot fi cele mai potrivite inclusiv pentru persoanele care au dificultati in manevrarea unui mouse sau a altei tehnologii greoaie.

  • Tehnologie actualizata cu noile tendinte din retail

Cand sistemele POS  Touchscreen au fost lansate pe piata, acestea erau considerate o revelatie. Acum  sistemele POS sunt indispensabile si omniprezente. Folosind cea mai recenta tehnologie ofera unei afaceri  inovatie si plus valoare.

Cele mai noi sisteme POS Touchscreen nu ofera doar o tehnologie performanta ci asigura angajatilor o disciplina organizationala prin stocarea de informatii in timp real si corectitudinea lor. Achizitionarea unui POS Touchscreen poate reduce timpul de instruire, creste productivitatea si asigura increderea clientilor prin transparenta datelor oferite.

  • Cresterea productivitatii

Instruirea unui angajat nu este singurul motiv pentru implementarea de sisteme POS Touchscreen. Acestea sporesc eficienta, deoarece dureaza mai putin timp pentru a atinge o pictograma decat a folosi mouse-ul PC-ului sau inserarea diverselor coduri. S-a constatat ca timpul de raspuns creste semnificativ atunci cand personalul utilizeaza sisteme POS.

pos all in one
Cresterea productivitatii – POS All in One

Noile sisteme POS Touchscreen permit angajatilor sa deserveasca mai multi clienti la o viteza considerabila. De asemenea,  aceste sisteme POS All in One devin unele functionalitati care sporesc eficienta back-office-ului.

Proprietarii de afaceri pot utiliza sisteme POS Touchscreen pentru planificarea personalului, o componenta esentiala pentru operativitate eficienta.

Sisteme POS Touchscreen – O alternativa optima pentru management

Sistemul POS Touchscreen detine capacitatea de a genera rapoarte complexe cu privire la rezultatele vanzarilor. Are capacitatea de raportare in timp real, orara si zilnica, si poate transmite date referitoare la fluxul de vanzari.

sistem pos all in one
Rapoarte sistem POS All in One

Sistemele POS All in One au un singur nucleu care inglobeaza procesorul, hard disk-ul si dispozitivele periferice. Aspectul lor este similar cu cel al unui monitor.

Acest sistem POS All in One poate genera rapoarte personalizate. Fiecare modul detine un set de rapoarte predefinite pe care le puteti accesa, care sa asigure fluxul de vanzari si adaptarea analizei in functie de acesta.

Un sistem POS Touchscreen trimite rapoartele saptamanal, fara interventie manuala. Alertele sistemului sunt o alta caracteristica esentiala. Unele sisteme POS Touchscreen vor permite sa setati alerte atunci cand se ating unele limite – vanzare de valoare mare sau returul unui produs dar si daca se atinge un prag maxim pentru vanzari.

Alte beneficii ale sistemelor POS Touchscreen sunt: analizele de business, rapoarte mai detaliate ale vanzarilor, gestionarea și controlul stocurilor, gestionarea relatiilor cu clientii, imbunatatirea preciziei, programe de loialitate, productivitate crescuta.

De ce este considerata avantajoasa achizitia de sisteme POS Touchscreen?

Dupa cum bine stim cheie succesului pentru o afacere consta in crearea de experiente placute pentru clienti. Astfel ca orice retailer s-a orientat spre satisfacerea dorintelor si nevoilor clientilor. Servirea clientilor in mod rapid si eficient reprezinta un obiectiv pentru orice manager.

Alte beneficii ale achizitionarii de sisteme POS Touchscreen se regasesc in:

  • Relatia cu clientii

Stocarea informatiilor despre clienti si istoricul achizitiilor ajuta la personalizarea experientei de cumparaturi si reprezinta drept un plus pentru retentia clientilor. Cand intentionati sa faceti o campanie de promovare, aceste date va permit sa selectati clientii exacti care ar fi interesati de produsele dvs.

pos touchscreen
POS Touchscreen
  • Programe de loialitate si oferirea de vouchere-cadou

Clientii aleg comerciantii care ofera o recompensare pentru loialitata afisata pentru barnd. Aceste sisteme POS Touchscreen pot fi folosite pentru a forma programe de loialitate folosind baza de date a clientilor. Sistemul POS Touchsreen poate sa gestioneze si sa monitorizeze voucherele cadou.

  • Managementul angajatilor

O componenta esentiala a unui sistem POS Touchscreen este managementul angajatilor. Un sistem POS monitorizeaza programul angajatilor si performanta in vanzari.

Prin performanta vanzarilor, analizati contributia fiecarui angajat. Statistici si prognoze precum  numarul de produse vandute pe ora va ajuta sa monitorizati productivitatea angajatilor. De asemenea, va poate ajuta sa identificati un trend sau un comportament cheie din fluxul de vanzari.

Consultanta achizitie sisteme POS Touchscreen

Alegerea celor mai bune echipamente pentru gestionarea tranzactiilor trebuie indelung analizata, in contextul in care pe piata exista o diversitate de tipuri de sisteme POS.

Daca ai nevoie de consultanta privind achizitionarea unor sisteme POS Touchscreen intra in platforma ItDepot pentru echipamente si consumabile. Aici gasesti o gama extinsa de sisteme pos touchscreen de toate tipurile si pentru toate bugetele.

Articole relevante pe acest subiect:

Scaner cod de bare –  tendinte de viitor.

Cititoare coduri de bare – cum alegem optim un model de cititor coduri de bare.

Imprimante etichete – criterii de alegere a unei imprimanta etichete.

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.