SAGA SOFT – Cititoare coduri de bare compatibile

Sagasoft - Cititoare coduri de bare compatibile

SAGA SOFT – CUPRINS

Ce este programul SAGA

SAGA PROGRAM
SAGA PROGRAM

SAGA ( Sistem Automatizat de Gestiune a Afacerii) este un sistem profesional pentru facturare online, stocuri online si contabilitate primara.

Sagasoft este un program complet, performant si eficient de facturare si stocuri utilizat de foarte multi antreprenori pentru a tine afacerea sub control.

Cu ajutorul programului SAGA SOFT se pot vedea oricand graficele si rapoartele cu toate situatiile firmei (vanzari pe clienti, vanzari pe produse, incasari-plati, situatie profit, gestiune stocuri, fise clienti, fise furnizori etc).

Contabilitate
Contabilitate

Un program de facturare bun este greu de ales, mai ales daca suntem la prima incercare de a folosi un astfel de sistem.

Foarte multi antreprenori aflati la inceput de drum, aleg acest program SAGA. Este instuitiv si usor de folosit, iar cunostintele de contabilitate necesare pentru intocmirea documentelor sunt simple si pot fi asimilate foarte usor.

Sagasoft – beneficiile utilizarii

SAGA C.P. este un program de contabilitate integrat pentru principalele elemente patrimoniale ale unei firmei (imobilizari, stocuri, salarii, furnizori, clienti, trezorerie).

Se numara printre cele mai folosite softuri de facturare si contabilitate si asta pentru ca:

 • datele se culeg foarte usor, in ecrane simple cu un layout unitar;
 • datele din documentele primare se opereaza o singura data si se regasesc atat in evidenta contabila si in cea fiscala;
 • se actualizeaza rapid la modificarile legislative;
 • ofera posibilitatea de lucru in retea – se permite operarea simultana de pe calculatoare diferite in aceeasi retea LAN;
 • numarul de societati la pentru care poate fi folosit este nelimitat.

SAGA contabilitate – produse

SAGA Software ofera solutii potrivite tuturor firmelor. Folosind SAGA program  economisesti timp, lucrezi organizat cu documentele contabile, gestionezi facturile si urmaresti vanzarile si incasarile in cel mai eficient mod posibil.

SAGA C

Saga C reprezinta o solutie care permite informatizarea activitatii contabile pentru firme mici si mijlocii, firme de contabilitate sau contabili independenti.

SAGA C
SAGA C

Cu ajutorul acestui program contabilitate SAGA se pot realiza:

 • operatiunile care tin de contabilitatea financiara: fise de cont, balante, registre jurnal, calcul impozit pe profit, declaratii( 100, 101, 392, 094);
 • evidenta tranzactiilor clienti/furnizori: facturi, scadentar, rapoarte avize expeditie, jurnale, declaratii( 300, 301, 390, 394);
 • imobilizari;
 • monetare -Casa (lei, valuta) / Banca (lei, valuta) / Deconturi;
 • state de plata, fluturasi de salariu(cu generarea declaratiilor in format electronic si a registrului de evident─â);
 • operatii interne cu stocuri (bonuri de consum, bonuri de predare/primire, transferuri, inventariere etc.).
 • suport pentru operatiuni in valuta (intrari, iesiri, calcul diferente de curs).
 • urmarire pe centre de profit, situatii grafice.

SAGA P.S. – caracteristici

SAGA P.S.┬áeste un program pentru evidenta contabila si stocuri destinat persoanelor fizice autorizate – cabinete de avocatura si notariat, asociatii de proprietari, cabinete medicale, experti financiari si alte profesii liberale.

SAGA PS
SAGA P.S.

Spre deosebire de programul SAGA C, SAGA P.S ofera:

 • modul pentru evidenta activitatii cabinetelor de avocatura (evidenta dosarelor, mod de calcul onorarii).
 • modul pentru evidenta asociatiilor de proprietari (liste standard de intretinere, colectare indexuri, repartizare cheltuieli, calcul penalizari, administrare fond de rulment/reparatii etc).

SAGA B

SAGA B. este o solutie care permite informatizarea activitatii pentru institutiile bugetare.

SAGA B
SAGA B

Institutii care folosesc programul:

 • Agentii pentru Protectia Mediului;
 • Agentii Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca;
 • Case de Asigurari de Sanatate;┬áCase Judetene de Pensii;
 • Centre Militare;
 • Consilii Judetene;
 • Garzi Financiare;
 • Inspectorate de Politie;
 • Inspectorate Teritoriale de Munca;
 • Judecatorii;
 • Oficii Judetene pentru Protectia Consumatorilor;
 • Prefecturi;
 • Vami.

SAGA SOFT – avantaje

Atat programul SAGA B cat si SAGA C respectiv SAGA P.S au ca avantaje:

 • actualizare permanenta la modificarile legislative

Legea se schimba periodic iar antreprenorii, dar si cei care lucreaza in departamentele specializate ale firmelor ar trebui sa cunoasca toate aceste schimbari si sa ia masuri eficiente de implementare.

 • multi-firma, multi-user

Programul se poate folosi pe mai multe firme, iar o firma poate avea are mai multi utilizatori. Ofera acces simultan al aceleasi optiuni, prin retea asa ca va trebui configurat un cont individual pentru fiecare persoana. Pentru fiecare persoana se poate limita accesul unor task-uri prin personalizarea setarilor.

 • eficientizare a procesului de lucru

Atunci cand trebuie aplicate discount-uri sau TVA anumitor facturi,  nu vor fi erori de calcul. Poti edita documentele, le poti filtra in functie de diferite criterii( data, suma, nume, nr. factura) .

 • program contabilitate saga manual utilizare

Fiecare program ofera un manual SAGA care contine instructiuni de instalare si utilizare.

Acestea cuprind modul de introducere si configurare a unei firme noi fiind explicate ecranele de configurare, nomenclatoarele si ecranele de preluare a a datelor.  Programele Saga sunt intuitive si placut de utilizat. Pentru a-l folosi nu trebuie cursuri suplimentare de contabilitate sau IT.

 • eficienta si control

Monitorizezi permanent veniturile cat si cheltuielile. Ai acces la rapoarte detaliate.

SAGA-avantaje
SAGA-avantaje
 • siguranta si confidentialitate a datelor

Este important sa stiti ca absolut toate datele introduse se pastreaza in program. SAGA ofera un serviciu de back-up, iar datele firmei sunt in siguranta si nu sunt folosite de producatorii softului in alte scopuri.

SAGA gratuit

Programele SAGA sunt gratuite si nu contin limitari.

SAGA FREE
SAGA FREE

Oricine poate accesa pe site-ul softului ( sagasoft.ro )tab-ul download saga . Fara cost este versiunea SAGA FREE, insa pentru licente se platesc anual taxe.

Programele poate fi folosite gratuit 90 de zile de la data primei instalari. Intervalul este suficient pentru o evaluare amanuntita a avantajelor oferite.

E posibil ca in orice moment al acestei perioade de evaluare sa poata fi comandata licenta de utilizare.

Durata licentei programului nu poate fi mai scurta de 12 luni si nu poate fi revanduta sau inchiriata unui alt utilizator.

Programul sau componentele acestuia nu pot fi reproduse, decompilate, modificate sau incluse intr-un alt program similar al altui producator. Pentru prelungire licenta SAGA se contacteaza furnizorul programului care dupa confirmarea efectuarii platii, in maxim 24 ore, va trimite noua varianta.

Lincentele SAGA SOFT sunt compatibile cu sistemele de operare Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10. Modul de tarifare este transparent si corect: atat serviciul de suport( asistenta prin telefon si mail) cat si upgrade-urile sunt incluse in tarifele anuale.

SAGA actualizari

SAGA actualizari
SAGA actualizari

Cea mai recenta versiune lansata este 3.0. De ultima versiune SAGA 3.0 beneficiaza toti cei care au un abonament activ.

Pentru actualizarea programelor SAGA Software trebuie descarcat si executat kit-ul de update care va actualiza datele firmelor introduse in program, astfel incat sa poata fi folosite de ultima versiune.

Ultimele actualizari au avut loc in luna aprilie 2020:

 1. SAGA B –┬á3.0.337┬ádin 22.04.2020
 2. SAGA P.S –3.0.293┬ádin 23.04.2020
 3. SAGA C – 3.0.523┬ádin 22.04.2020

Forum SAGA

SAGA SOFT forum
SAGA SOFT forum

SAGA forum este o comunitate alcatuita din utilizatori ai programului. Pe forum se pot autentifica numai utilizatorii ce au o licenta activa.

Sagasoft forum are peste 100 de mii de membri care discuta zilnic despre chestiunile tehnice ale programelor( probleme punctuale ale versiunilor, retea, baze de date, restaurari), erori si bug-uri aparute in urma folosirii.

Pe langa intrebarile si informatiile utilizatorilor sunt si persoane avizate ale producatorului de soft care raspund prompt solicitarilor.

SAGA Soft contact

SAGA - program complet de facturare
SAGA – program complet de facturare

Managementul facturilor, monitorizarea constanta a vanzarilor si evidenta incasarilor sunt pasi esentiali in administrarea eficienta a afacerii.

O solutie potrivita care te ajuta sa economisesti timp, sa lucrezi organizat cu documentele contabile, sa gestionezi facturile si sa urmaresti eficient vanzarile si incasarile o reprezinta programul de facturare SAGA.

Detalii suplimentare despre abonamente se pot obtine telefonic sau pe mail-ul disponibil in ramura SAGASOFT CONTACT.

Sagasoft cititoare coduri de bare compatibile

Pentru o evidenta clara si corecta a afacerii tale, e nevoie atat de un program de contabilitate bun la un pret rezonabil, cat si de un cititor cod bare pe masura.

saga software
Cititor coduri de bare ergonomic

Daca impreuna cu programul SAGA iti achizitionezi si un cititor de coduri de bare nu foarte complex, dar performant ajungi sa ai beneficii mari la costuri reduse pentru afacerea ta.

Un astfel de cititor cod de bare este cel din gama celor cu fir, care beneficiaza de un suport ergonomic.

saga soft
Cititor coduri de bare 1D

Compatibilitatea intre un scaner cod bare si SAGA SOFT este reprezentata de citirea si interpretarea codurilor conform specificatiilor. Indiferent daca este un cititor de coduri de bare 1D sau unul 2D, acest lucru este asigurat de propriul soft al terminalului care de regula este oferit de catre producator.

In functie de complexitatea terminalului insa, se pot dezvolta softuri speciale adaptate unor nevoi particulare.

Daca ai nevoie de astfel de produse intra pe itDepot.ro pentru a vedea cele mai noi echipamente din domeniu. Aici gasesti cititoare coduri de bare si imprimante etichete termice de toate tipurile si pentru toate bugetele.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.