Rocast si itDepot au incheiat un parteneriat strategic

Rocast partener strategic ItDepot

Produsele Rocast sunt ideale pentru situatiile in care vrei sa achizitionezi materiale de calitate potrivite atat pentru bricolaj cat si pentru proiectele de constructii!

Un brand romanesc, foarte bine cotat, Rocast este partener strategic ItDepot . Este specializat pe distributia de produse pretabile pentru bricolaj, constructii si industrie.

Catalog Rocast

"Catalog

Gama variata de produse cuprinde organe de asamblare, unelte si scule, masini unelte, sisteme de fixare compresoare si scule pneumatice, echipamente pentru sudura, materiale si echipamente pentru instalatii electrice.

Produsele sunt centralizate intr-un catalog Rocast menit sa ofere informatii utile despre caracteristici si dimensiuni. Atasate descrierilor in catalog Rocast, regasim imagini reprezentative ale produselor si accesoriilor compatibile.

 

"<yoastmark

In cazul in care obiectul dorit este una din sculele Rocast inox existente in stoc, clientii pot accesa sectiunea rocast catalog scule reusind astfel sa o identifice pe cea potrivita constructiei sale.

 Disponibilitate si stocuri

"<yoastmark

Firma mentine un stoc permanent de produse ce pot fi cumparate imediat de clienti, persoane fizice sau juridice.

Peste 95 % dintre obiectele existente pot fi ridicate din sediul Rocast Nord Bucuresti, depozitul Central Otopeni.

Disponibilitatea este mentionata pe Rocast online, dar  un potential cumparator poate confirma telefonic sau prin e-mail statusul acesteia.

Rocast Shop – intuitiv si usor de folosit

 

"Shop

Pentru ca utilizatorii sa poata accesa de oriunde si de pe orice device prezentarea produselor, firma SC Rocast Srl a conceput si lansat un magazin online si o aplicatie a acestuia.

Magazinul este sincronizat in timp real cu aplicatia pentru mobil, avand versiuni disponibile pentru Android, dar si iOS .

Aceasta ofera utilizatorilor un instrument esential de informare si cercetare directa. Intrand pe shop online Rocast, utilizatorii vor gasi o interfata intuitiva si usor de folosit.

Varianta mobila a aplicatiei shop Rocast se incarca rapid asigurand permanent o navigare placuta si fluida. Aplicatia este permanent actualizata, in functie de cerintele pietei si nevoile utilizatorilor.

Rocast Bucuresti – sistem de comenzi eficient

"<yoastmarkAproape in toate domeniile se cauta constant modalitati de crestere a eficientei, iar segmentul acoperit de acest important furnizor nu face exceptie!

Sistemul integrat folosit este ERP System de la Senior Software.

Acesta permite transmiterea directa a comenzilor clientilor prin intermediul mai multor canale de vanzare.

Comenzile sunt prelucrate si procesate rapid in depozitul Rocast Otopeni prin sistemul WMS de la Senior Software fara a depasi 2 zile lucratoare de la inregistrarea lor.  Acestea sunt onorate in ordinea intrarii, in limita stocurilor disponibile.

Clientii pot afla  statusul comenzilor, utilizand adresa de mail sau numerele de telefon afisate in rubrica Rocast contact.

Rocast suruburi si conexpanduri de calitate germana

 

"<yoastmark

Atunci cand vorbim de proiectele de constructii, suruburile si conexpandurile utilizate nu trebuie sa fie alese la intamplare.

Pentru o buna rezistenta in timp, poti alege conespanduri si suruburi Rocast.

Peste 70 % dinstre aceste elemente se sustinere si ancorare  sunt importate din Germania.

Certificatul detinut de SC Rocast SRL, ISO 9001 confirma capacitatea de a furniza constant produse de inalta calitate care asigura satisfactia deplina a clientilor respectand in egala masura si cerintele autoritatilor.

Fiind una dintre cele mai vechi companii din bransa, datorita standardelor oferite, clientii au ramas fideli, facand din firma un brand de referinta.

Produse Rocast – garantie

Daca in urma achizitiei, unul dintre obiecte se defecteaza, reparatia are loc in baza certificatului de garantie care insoteste  de regula factura de achizitie.

Se asigura service specializat:

Rocast Service✔ la sediul central – pentru produsele in garantie sau post-garantie. Piesele defecte se inlocuiesc de regule cu altele. In cazul in care nu mai sunt disponibile pentru reparatii, se inlocuieste produsul cu un altul identic sau cu functii similare.

✔ la sediul clientului – in cazul in care defecte apar la masinile-unelte. In functie de disponibilitate, si conform Rocast program de interventii, un reprezentant se deplaseaza la punctul de lucru pentru a constata problema si a gasi solutii pentru remedierea acesteia.

 Solutii complete pentru proiecte de viitor

"<yoastmark

Punctul forte al fimei Rocast este capacitatea sa de a se adapta permanent la schimbarile generate de obiceiurile de consum.

A reusit cu succes sa tina pasul cu evolutia industriei raspunzand prompt de fiecare data la nevoile clientilor.

Printre  articolele Rocast disponibile pe site-ul itDepot gasim cele mai bune organe de asamblare, sisteme de fixare cat si unelte de top potrivite pentru segmente importante din industrie.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.