Rezerve stilou , rezerve pix – traditie in scrisul de mana

Rezerve stilou

Intr-o era a digitalizarii, atunci cand ai stocuri intregi de rezerve stilou stii ca scrierea de mana te va caracteriza inca multa vreme de acum. Este laudabila reusita de a pastra traditia scrisului de mana! Acesta dezvaluie caracteristici individuale de personalitate.

Cuprins:

Rezerve stilou Parker – scris de mana

Avand instrumente de scris de inalta calitate,  scrisul de mana nu va fie intrerupt de lipsa consumabilelor.

Rezerve stilou
Rezerve stilou

Stiloul este recomandat pentru utilizarea zilnica pe bancile scolii, pentru a scrie lizibil si ordonat. I se atribuie insa si o importanta deosebita fiind folosit punctual pentru a semna  documente de mare valoare.

Cu ajutorul stiloului si a gamei variate de rezerve stilou, literele se arcuiesc și se lipesc in fiecare cuvant in mod elegant.

Brand-ul Parker este considerat a fi unul dintre cele mai calitative in materie de instrumente de scris.

Pe langa modelele fara cusur de pixuri si stilouri de lux pe care acestia le produc, mai pun la dispozitie o serie accesorii compatibile.

Rezerve stilou
Rezerve stilou

Cu un portofoliu care contine 16 game de produse, compania Parker reuseste sa se adreseze unui public numeros datorita diversitatii produselor create.

Fiecare gama prezinta o anume poveste, adresandu-se astfel unui anumit tip de consumator.

Recunoscute pentru eleganta design-ului, 8 din cele 16 produse produse Parker, sunt de categorie regala.

Accesoriile de mare interes ale instrumentelor de scris din acest brand sunt reprezentate prin rezerve de stilou Parker, mina pix Parker, rezerva roller Parker si mina de creion Parker.

Rezerve stilou – tipuri

Fie ca stiloul este folosit de copii la scoala, ori de adulti la birou, setul de rezerve stilou Parker este potrivit tuturor.

Toata gama de stilouri Parker utilizeaza cerneala, insa nu toate se incarca la fel. Ca si rezerve de stilou Parker ofera:

  • rezerve stilou normale
  • rezerve stilou lungi
  • rezerva stilou colorata
  • rezerve stilou corector
Rezerve stilou Parker
Rezerve stilou Parker

Culorile disponibile pentru rezerve stilou Parker comune si la seturile de rezerve pix Parker, sunt: albastru permanent, albastru inchis permanent, negru permanent, negru nepermanent, rosu si verde.

De la design-uri simple la unele avant-gardiste, pixurile Parker isi gasesc posesorul in functie de detaliile cu care au fost create si in functie de povestea pe care o spune fiecare produs in parte.

In seturi de cate 5 sau 6, aceste rezerve stilou sunt disponibile pentru toate gamele Parker.

Rezerva Stilou Parker
Rezerva Stilou Parker

Cele 16 game pe care Parker le detine sunt: Duofold Royal, Duofold, Premier Royal Premier, Sonnet Royal, Sonnet, Ingenuity Royal, Ingenuity, Urban Royal, Urban, IM Royal, IM, Jotter Royal, Jotter, Vector Royal, Vector.

Indiferent cu ce tip de rezerva stilou Parker functioneaza, acestea pot fi cadoul ideal, pentru o persoana pasionata de scris sau una care colectioneaza astfel de accesorii.

Stilourile Parker sunt create cu migala pana la cele mai mici detalii, ceea ce transforma instrumentele de scris in obiecte de arta deosebita.

Mina pix Parker

Mai mult decat simple instrumente de scris, pixurile Parker sunt recunoscute pentru experienta pe care o ofera celor care scriu de mana.

Detaliile pixului, tipul de rezerve pix folosit, calitatea materialelor, modul in care este prezentat, dar si costul, inglobeaza o experienta remarcanta pentru un obiect.

Rezerve Pix Parker
Rezerve Pix Parker

Pixul este un instrumentul de scris folosit intens, devenit astfel obiect preferat de lucru.

Fiecare utilizator are cu sine, multiple rezerve pix pentru a nu fi luat prin surprindere atunci cand acestea se termina.

Rezerva pix Parker nu se consuma repede, iar calitatea scrisului si vizibilitatea nu se estompeaza indiferent care este suprafata pe care se scrie.

Atat rezerva pix Parker cat si rezerva stilou Parker sunt produse fiabile cu uscare rapida, a caror cerneala rezista in timp.

Pixurile Parker sunt considerate  adevarate bijuterii de scris, astfel ca publicul le considera obiecte de colectie si piese de arta.

Culorile pixurilor sunt diverse, precum sunt si formele, care difera de la o categorie la alta.

Mina de creion

Pe langa multitudinea de rezerve stilou, Parker ofera si modele de mine de creion mecanic. Acestea sunt folosite intens in desenul tehnic. Tinand cont de cerinte, Parker a creat linie diversificata de mine de creion de dimensiuni si grosimi multiple.

Mina de creion
Mina de creion

Creionul este folosit si astazi in multe activitati.  Preferate sunt cele mecanice facute din metal sau plastic pentru ca pot fi utilizate timp indelungat.

Sunt incarcate simplu cu mine de creion potrivite, in functie de preferinte.

In cazul in care utilizatorul doreste in desen si pete de culoare, acesta poate opta pentru seturile de mine de creion mecanic colorate.

Pentru fabricarea acestora, in locul grafitului, sunt folositi coloranti si pigmenti.

Mina de creion – tipuri

Mine creion mecanic
Mine creion mecanic

Pentru a alege creionul potrivit, se recomanda urmarirea literelor sau a cifrelor imprimate.

Cunoscand semnificatia lor, poti sti duritatea si textura tipului de mine de creion din interior. In functie de aceste caracteristici, exista:
• mine creion cu duritate medie
• mine de creion moi
• mine de creion mecanic dure
• mine de creion subtiri
• mine creion groase

Creioanele pot fi de diverse culori, iar daca fac parte din categoria instrumentelor de lux, pot avea striatii sau straluciri elegante.

Rezerve stilou – consumabile indispensabile

Rezerve stilou si rezerve pix
Rezerve stilou si rezerve pix

Pixurile, stilourile si creioanele au nevoie de consumabile ce constau in rezerve compatibile.

Indiferent de tipul de pix sau stilou pe care-l folosesti, vei avea nevoie si de rezerve pentru ele.

Daca vrei rezerve de stilou si de pix sau mine de creion mecanic de diferite culori, si dimensiuni, intra pe trada.ro! La noi le gasesti pe toate la cel mai bun raport calitate-pret!


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.