Libris.ro a inaugurat cel mai mare depozit de carte din tara, cu echipamente si solutii itDepot

Libris.ro a deschis in luna Octombrie a acestui an cel mai mare depozit de carte din tara, cu o capacitate triplata de procesare a comenzilor.

Libris.ro

Pentru gestionarea depozitului, ce are o suprafrata de peste 5.000 de metri patrati, compania a ales sa utilizeze echipamente performante si solutii software de pe site-ul B2B itDepot.ro.

Constructia depozitului a durat 12 luni, investitia finala ajungand la aproximativ 4 milioane de euro.

Suprafata depozitului permite inmagazinarea constanta a unui stoc de peste 3 milioane de carti. Se vor stoca si alte game de produse existente pe site: muzica, jocuri, jucarii si alte produse complementare experientei lecturii.

Libris.ro, unul dintre cei mai mari furnizori online de carte din Romania

Pentru a-si automatiza operatiunile din noul depozit, Libris.ro a ales sa utilizeze sistemul de management al depozitului WMS implementat de integratorul Senior Software.

Datorita solutiei WMS implementata, angajatii vor fi mult mai productivi si degrevati de activitatile manuale repetitive si consumatoare de timp.

Solutia implementata are un aport mare in reducerea erorilor umane si faciliteaza un timp mai mic de prelucrare a comenzilor.

Activitatea Libris.ro a crescut organic in ultimii ani si, ca o dezvoltare fireasca, am construit cel mai mare depozit de carte din tara, cu o suprafata totala de 5.000 de metri patrati. Odata cu investitia in infrastructura, am ales sa implementam sistemul WMS de la Senior Software. Acesta ne ajuta sa crestem rapiditatea si calitatea livrarilor. Astfel, noile fluxuri logistice ne vor permite ca toate promisiunile librariei noastre online sa fie tinute, dar si sa facem loc pentru noi angajamente.

a declarat Laura Teposu, General Manager Libris.ro.

Solutia software WMS a fost completata cu o gama variata de echipamente hardware de pe itDepot.ro.

Echipamentele necesare intr-un depozit sunt: cititor de coduri de bare, imprimanta etichete, cartuse imprimanta si toner imprimanta.

Datorita echipamentelor performante, angajatii Libris.ro vor putea identifica si scana produse depozitate chiar si pe cel mai inalt raft.

Un scanner cod de bare long rage are capacitatea de citire a codurilor de la o distanta de peste 21 m. Un exemplu de un astfel de cititor coduri de bare este Terminal Mobil Zebra MC3300 Premium+

Datorita solutiilor software si a ehipamentelor performante, utilizatorii vor avea un control deplin si permanent asupra stocurilor. Totodata gestionarea marfurilor si livrarea comenzilor va fi facuta mult mai usor.

Pentru echipamente hardware si solutii software te incurajam sa vizitezi platforma itDepot.ro! Poti lua legatura cu unul dintre specialistii nostri care iti va oferi cea mai buna solutie, adaptata nevoilor tale.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.