itDepot prin Parteneriatul cu Rocast isi extinde competentele pe Sisteme de Fixare

Sisteme de fixare

itDepot a devenit Partener Strategic Rocast, liderul national in distributia sistemelor de fixare, parteneriat care se incadreaza in trendul ascendent al itDepot de dezvoltare a operatiunilor.

 

” Printre altele, Senior Software dezvolta si implementeaza solutii de ERP sau WMS specializate pentru jucatorii care activeaza in verticala de E-Commerce. Pentru a intelege cat mai bine nevoile specifice ale acestor jucatori, am dezvoltat brandul si platforma de top de E-Commerce – itDepot. Viitorul sta in sistemele online si noi vrem sa ne asiguram ca avem un grad maxim de intelegere a acestei piete.

Castigand anul trecut concursul de la GPEC pe zona de IT&C, valoarea platformei a fost certificata de un juriu extrem de competent. Am luat decizia sa operam platforma cu o divizie dedicata interna si suntem in contact permanent cu piata de E-Commerce: ii intelegem nevoile, iar know-ul se transfera apoi de la divizia itDepot la echipele de programatori care intretin solutiile software.

Knowhow-ul se incorporeaza si livram apoi versiuni noi specializate superioare de ERP si WMS pentru jucatorii care detin canale online B2C sau isi doresc implementari de ERP/WMS sau B2B si au nevoi avansate de organizare a activitatii. Cand ajung in acel moment, apeleaza la noi pentru a le implementa solutii software cu care sa-si optimizeze operatiunile. Astfel, se pot concentra mai bine pe business-ul lor online, devenind mult mai competitivi. ” a declarat Daniel Toma, Directorul General Senior Software

Printre produsele de top comercializate pe itDepot se numara:

” Acest parteneriat cu Rocast demonstreaza clientilor nostri importanta pe care o acordam sistemelor si echipamentelor pe care le oferim. Acestea sunt create pentru a satisface cele mai riguroase cerinte impuse de piata aflata in continua schimbare.

In contextul economic actual, ne dorim o si mai buna alocare a investitiilor efectuate, pentru o eficienta operationala cat mai mare. Obiectivul pe termen lung in ceea ce priveste vanzarile, este clar! Ne dorim sa devenim un furnizor integrat de sisteme de fixare, cu un portofoliu diversificat de produse!

Gama de sisteme de fixare oferite de Rocast, completeaza perfect nevoile companiilor din variate industrii. Aproape in toate domeniile se cauta constant modalitati de crestere a eficientei, iar segmentul acoperit de acest important parteneriat nu face exceptie! ” a declarat Ana Maria Dragomir, Business Developer itDepot

In urma parteneriatului cu Rocast, platforma itDepot pune la dispozitia companiilor interesate de constructii si bricolaj sisteme de fixare precum: conexpanduri, coliere metalice, dibluri rigips, coltare metalice si alte produse complementare.

Despre Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate.

Compania a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

Senior Software a implementat solutii moderne, customizate dupa nevoile de business, in companii precum: Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers, Parma Food, Sano Vita si nu numai.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.