Imprimanta portabila Zebra ZQ500 pentru etichete termice

Imprimante etichete termice Zebra
Imprimanta portabila Zebra

Imprimanta portabila Zebra rezista in mediile de lucru extreme si la lovituri puternice. Aceste imprimante portabile Zebra ZQ510 si ZQ520 sunt usoare, compacte si rezistente.

Opereaza in cele mai dificile conditii, chiar si la temperaturi extreme. Imprimante portabile Zebra rezista la impact cu solul, direct pe beton, de la o distanta de 2 metri.

Datorita sistemului Zebra Link-OS®, imprimanta portabila Zebra premium este usor de integrat, de gestionat si de intretinut.

Imprimanta portabila Zebra ZQ este dotata cu butoane mari, fiind o imprimanta usor de utilizat chiar si atunci cand sunt purtate manusi de protectie.

Imprimanta portabila Zebra ZQ500 cu design robust

Imprimanta portabila etichete termice Zebra
Imprimanta mobila Zebra ZQ 500

Imprimantele Zebra ZQ sunt usoare insa in acelasi timp sunt proiectate pentru a face fata loviturilor, picaturilor si coliziunilor, considerate situatii frecvent intalnite in diferite domenii de activitate.

Aceste modele de imprimante Zebra ZQ au un design patentat militar care respecta standardele militare MIL-STD 810g.

Standardul MIL-STD 810g este confirmat de terte parti pentru rezistenta la socuri, vibratii si temperaturi variate.

Imprimantele pot rezista si la picaturile repetate de beton de la 6.6’ pe mai multe fete.

Imprimanta portabila rezistenta

Zebra nu doar ca va protejeaza hardware-ul dar si timpul de functionare operational.

Imprimantele ZQ500 indeplinesc standardul IP54 pentru rezistenta la praf si lichide. Acesti factori sunt frecventi in mediile mobile – de la murdaria de pe santier, depozit pana la utilizarea intr-un vehicul de service.

Datorita avantajului de functionare si la temperaturi scazute, seria de imprimante portabile Zebra ZQ500 optimizeaza automat si echilibreaza viteza de imprimare si calitatea acesteia.

Imprimantele brevetate, cu design militar, ofera o durabilitate exceptionala si fiabilitate in cele mai dificile medii.

Imprimanta termica – putere de imprimare optimizata

Imprimantele Zebra portabile ZQ500 sunt primele produse marca Zebra ce sustin un canal secundar de comunicatii prin Bluetooth. Aceasta este o caracteristica inovatoare ce permite unui singur canal sa trimita sarcini de imprimare dispozitivelor de tiparit.

Imprimanta mobila Zebra ZQ520
Imprimanta mobila Zebra

Imprimantele ZQ500 au si „modul de proiectare” care optimizeaza viteza de imprimare pana la 5 inci pe minut pentru imprimarea numai în format text.

Imprimanta Zebra din seria ZQ500 ™ ofera cele mai bune imprimante termice mobile robuste pentru utilizarea variata.

Imprimantele premium ZQ510 ™ și imprimantele ZQ520 ™ de 4 „(72 mm) sunt cele mai noi generatii de imprimante mobile de inalta performanta Zebra.

Cu seria de imprimante Zebra portabile ZQ500 iti vei castiga linistea.

Imprimantele mobile Zebra ofera putere, conectivitate, rezistenta si fiabilitate utilizatorilor.

Calificate de catre un laborator tert pentru MIL-STD 810g, imprimantele seriei ZQ500 prezinta o combinatie unica a unui design cu grad ridicat de protectie IP54.

Imprimanta mobila curierat Zebra
Imprimanta portabila pentru curierat Zebra

IP54 ofera protectie impotriva prafului si a pulverizarii cu apa datorita detaliilor de proiectare. Datorita acestui aspect dispozitivele sunt cele mai rezistente imprimante mobile de pe piata.

In plus, fata de configurarea facila, imprimantele Zebra sunt usor de gestionat si de intretinut cu tehnologia Link-OS®, prin conectivitatea avansata Bluetooth Ready 4.0 si asocierea dispozitivelor Print Touch ™.

Imprimantele ZQ500 sunt fabricate pentru iPod® / iPhone® / iPad® (MFi) și Wi-Fi.

Alianta certificata suporta conectivitatea la o gama de aplicatii Apple®, Android ™ si dispozitive mobile Windows®.

Datorita celor mai bune accesorii din clasa, a formei compacte si a faptului ca sunt multifunctionale, imprimantele ZQ510 si ZQ520 pot transforma autoturismele, camioanele și vehiculele in birouri mobile productive.

Imprimanta portabila Zebra – conectivitate fiabila

Seria de imprimante Zebra ZQ500 vine la pachet cu cele mai recente tehnologii de conectivitate Bluetooth: Bluetooth 4.0.

Imprimantele ofera si o retea WLAN 802.11a / b / g / n care suporta atat benzile de 2,4 GHz și 5 GHz, cat si roaming-ul in interiorul si in intreaga banda.

Imprimanta Zebra ZQ500
Imprimanta Zebra

Cu radioul multiport, utilizatorii pot opera simultan cu 802.11a / b / g / n si Bluetooth 3.0.

Acest lucru inseamna ca acestea pot fi actualizate si conectate in mod constant.

Daca utilizatorii isi pierd conectivitatea Bluetooth in timp ce se afla pe drum, optiunea de Print Touch ™ prin tehnologia NFC serveste ca o alternativa, asigurand operatorii ca sunt intotdeauna conectati.

Seria ZQ500 este „Made for iPod / iPhone / iPad” (certificata Mfi) si certificata Wi-Fi Alliance, oferind conectivitate la o gama larga de dispozitive Apple, Android si Windows Mobile.

Management la distanta a imprimantelor Zebra

imprimante portabile depozit Zebra
Imprimanta portabila pentru depozit Zebra

Seria de imprimante mobile Zebra ZQ500 ofera mai multe optiuni de gestionare a depozitelor, inclusiv manager de profil. Acestea permit gestionarea imprimantelor oriunde, oricand printr-un browser.

Suportul pentru utilitare MDM standard pentru industrie faciliteaza comunicatii cu toate dispozitivele.

Imprimantele mobile Zebra ZQ500 sunt echipate cu Syslog, care este un instrument de diagnosticare IT. Acesta permite imprimantei sa salveze si sa inregistreze erori care sunt scrise si pot fi preluate dintr-un fisier, pentru rezolvarea acestora printr-un port IP.

Imprimanta portabila Zebra ZQ500 ofera mai multe solutii de software Link-OS si instrumente, inclusiv:

  • Tehnologia PrintTouch NFC pentru conectare rapida si acces facil la date esentiale;
  • Manager de profil pentru monitorizarea si controlul imprimantelor Link-OS oriunde in lume – toate de pe PC, tableta sau smartphone;
  • Cloud connect pentru conectare directa si securizata la cloud;
  • Suport pentru dispozitive virtuale – permitand imprimarea utilizand limbaje de comanda non-Zebra.

Imprimante portabile ieftine

itDepot este Zebra Premier Business Partner. Prin urmare, daca iti doresti sa achizitionezi imprimante etichete termice portabile la cel mai bun pret te incurajam sa iei legatura cu operatorii nostri sau sa plasezi o comanda online direct pe site.

itDepot – solutia completa pentru afacerea ta!


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.