Beneficii utilizarii unor cartuse originale

Cartus imprimanta Brother
Cartuse imprimanta Brother

Atunci cand investesti intr-o imprimanta de calitate Brother, este foarte important sa te gandesti sa folosesti doar cartuse imprimanta Brother originale.

Alegand cartusele originale ale brandului cu siguranta vei obtine cele mai bune rezultate de tiparire.

Tipuri de cartuse imprimanta Brother:

 • cartuse imprimanta Brother cu cerneala (Brother InkBenefit Professional)
 • cartuse imprimanta Brother toner (Brother TonerBenefit)

Cartus imprimanta Brother InkBenefit

Cernelurile Brother InkBenefit Professional au fost concepute in urma unor indelungi procese de cercetare, dezvoltare si testare.

Aceste tipuri de cartuse imprimanta pe baza de cerneala ofera informatiilor tiparite pe hartie o calitate superioara. Imagini in culorii vii si intense, text cu un negru profund si continut cu rezistenta in timp si la decolorare.

Cartuse imprimanta Brother TonerBenefit

 

Cartus toner Brother
Cartuse toner Brother

Sunt potrivite pentru tiparirea documentelor atat la birou cat si acasa. Sunt special concepute pentru a oferi cele mai bune rezultate de imprimare.

Forma, culoarea si marimea particulelor de praf toner au fost realizate astfel incat sa creeze imagini clare.

Formula unui astfel de toner imprimanta  a fost special conceputa pentru a functiona si a se mula perfect pe specificatiile imprimantelor Brother.

Alege un cartus imprimanta Brother original pentru ca:

 • cerneala Brother a fost conceputa special pentru a obtine rezultate optime si pentru ca imaginile imprimate sa reziste peste 100 de ani, fara sa isi piarda din intensitatea culorilor
 • atat cartusul cu cerneala cat si tonerul, sunt concepute astfel incat sa asigure calitatea imprimarii inca de prima data
 • datorita picaturilor de cerneala de mici dimensiuni, imprimanta poate reproduce imagini in culori vii si texte clare si lizibile
 • datorita unei noi tehnologii cu ceara Brother, tonerele sunt acum fara ulei iar acest lucru ofera printurilor un finisaj mat
 • noua generatie de cartuse imprimanta contine o paleta larga de culori, cu ajutorul carora imaginile sunt in culori mai vii si intense

Cartuse compatibile

Cartus imprimanta
Cartuse imprimanta compatibile

Aceste cartuse imprimanta compatibile  sunt fabricate de companii terte si sunt concepute astfel incat sa functioneze cu o varietate de imprimante, de la diversi producatori.

Producatorii de imprimante si cartuse imprimanta ne comunica faptul ca utilizand astfel de cartuse compatibile, dispozitivele originale pot intampina probleme tehnice:

 • exista posibilitatea ca instalarea unor cartuse compatibile sa nu se faca usor si dispozitivul de imprimare sa afiseze erori
 • calitatea de imprimare poate fi cu mult mai slaba
 • pot aparea scurgeri de cerneala sau de praf de toner, iar acest lucru poate duce la un randament scazut al imprimarii si cu timpul poate deteriora si imprimanta
 • cartusul compatibil poate bloca duzele imprimantei.

Cerneala din cartuse imprimanta Brother originale este special conceputa astfel incat sa fie perfect compatibila cu imprimantele Brother.

Cum deosebesti un cartus imprimanta Brother original de un cartus contrafacut?

cartus imprimanta Brother
Cartus imprimanta original

Ca in oricare alt domeniu in care calitatea este pe primul loc, cartusele si tonerele risca sa devina obiectul contrafacerilor.

Aceasta varianta de cartus imprimanta este facuta sa arate precum originalul, iar ulterior este vandut sub numele companiei.

Un cartus imprimanta Brother original are pe cutie o eticheta holografica de securitate. In acest mod ai certitudinea ca produsul achizitionat este un cartus imprimanta original.

Testele efectuate de-a lungul timpului au confirmat faptul ca documentele tiparite folosind cartuse imprimanta Brother originale au o durata de viata de pana la patru ori mai mare, in comparatie cu documentele imprimate cu alte cartuse.

Cerneala imprimanta originala Brother

Cartuse cerneala brother
Cartus cerneala Brother

Flacoanele care contin cerneala imprimanta originala Brother Au capacitatea de imprimare de pana la 6500 de pagini cu cerneala neagra si de pana la 5000 de pagini cu cerneala color. Cu ajutorul lor se pot reincarca flacoanele initiale ale fiecarui echipament.

Cu flacoanele pentru reincarcarea cartuselor de imprimanta se vor obtine volume mari de imprimare la un cost mai mic pe pagina.

Datorita capatului subtire, reincarcarea cartuselor cu cerneala se face foarte simplu si curat, tinand recipientul la un unghi de 45°.

Sistemul de incarcare cartuse imprimanta in 3 pasi:

 1. deschide capacul rezervoarelor
 2. deschide dopul, inclina flaconul si strange usor de el pentru a curge cerneala
 3. asigura-te ca inchizi bine dopul si capacul rezervoarelor si poti imprima in siguranta

Capacitatea de imprimare cartuse cu cerneala Brother:

 • cartus cyan – BT5000C – 5000 pagini
 • cartus magenta – BT5000M – 5000 pagini
 • cartus galben – BT5000Y – 5000 pagini
 • cartus negru – BTD60BK – 6500 pagini

Cartuse imprimanta Brother originale

Cartuse imprimanta Brother
Cartuse imprimanta Brother originale

Producatorul Brother recomanda ca imprimantele sa fie utilizate impreuna cu cartuse originale Brother. Astfel rezultatul imprimarii va fi unul fidel si scontat.

Daca este utilizat un cartus imprimanta original, producatorii de imprimante ofera si garantii extinse pentru dispozitivele de imprimare.

Daca iti doresti imagini in culori intense si luminoase, cartusele Brother sunt cea mai buna alegere pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Magazinul online itDepot iti ofera o gama variata de cartuse imprimanta  si consultanta in alegerea celor mai bune si potrivite produse pentru tine.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.