Generator Coduri De Bare – Gratuit

Generator coduri de bare – gratuit si simplu

Coduri de bare inseamna de fapt o combinatie de linii si spatii care transforma caractere in coduri. Elementele utilizate la codificare sunt diferentele intre zonele luminate si cele intunecate, precum si latimea elementelor.

Cum se genereaza codurile de bare?

Foloseste formularul de mai jos pentru a genera coduri de bare, un serviciu oferit gratuit. Daca ai nevoie de facilitati suplimentare pe care sa le atasam acestui serviciu te rugam sa ne transmiti solicitarea ta la adresa [email protected]

In cel mai scurt timp vom da curs solicitarii tale.

Importanta unei solutii WMS care poate genera coduri de bare in toate variantele posibile

Pe langa modelul de generator coduri de bare gratuit regasim in industria software si solutia WMS  cu care puteti genera coduri de bare in toate formatele cunoscute si care inglobeaza cele mai noi tehnologii disponibile precum: cititoare de coduri de bare, frecvente radio (RFID). In plus va ajuta la trasabilitatea marfurilor si puteti avea o acuratete foarte ridicata in gestiunea stocurilor si a operatiunilor logistice din depozit sau fabrica.

Pentru tiparirea la o calitate corespunzatoare a etichetelor cu coduri de bare este important sa folosesti imprimante etichete performante, riboane si  pentru citirea acestora sa utilizezi modelele compatibile de cititoare coduri de bare .

Formular generator coduri de bare