Generator Cod de Bare Gratuit Online

generator gratuit cod de bare

Generator Coduri de Bare Online Gratuit – Ce anume genereaza de fapt?

Inainte de a vorbi despre  un generator cod de bare, sa vorbim putin despre tipuri de coduri de bare.
Definitie coduri de bare: standard la nivel global pentru gestionarea proceselor interne si de comert. Au scopul identificarii automate si capturarea datelor.

Ca tipuri de coduri de bare, pot fi 1D sau 2D, au lungimi variate, iar in ceea ce priveste simbologia, se clasifica in trei categorii: lineare, aglomerate si bidimensionale.

Simbologia se refera la legatura dintre mesajul encodat si codul propriu-zis. Simbologia include informatiile codificate, markerii de inceput si de sfarsit ai informatiei. Include de asemenea dimensiunea zonei de delimitare si o cheie de control.

Toate acestea le transforma in bare si spatii care pot fi interpretate de programatori. Ele sunt interpretate pentru a putea fi introduse mai departe in computer.

Din computer ele ajung pe produse cu ajutorul unor imprimante etichete alese in functie de necesitati.

Importanta unui soft WMS care poate genera coduri de bare in orice varianta doriti

Pe langa modelul de generator coduri de bare gratuit, regasim in industria software si solutia WMS . Cu aceasta solutie puteti genera coduri de bare in toate formatele cunoscute si care inglobeaza cele mai noi tehnologii disponibile. Tehnologii precum: cititoare de coduri de bare, frecvente radio (RFID). In plus, va ajuta la trasabilitatea marfurilor si puteti avea o acuratete foarte ridicata in gestiunea stocurilor si a operatiunilor logistice din depozit sau fabrica.

Functionalitati suplimentare pentru Generator cod de bare

Daca ai nevoie de functionalitati suplimentare pentru generator cod de bare, trimite solicitarea ta la adresa [email protected]. In cel mai scurt timp vom da curs solicitarii tale.

Daca ai nevoie sa generezi coduri de bare simple, intra si gasesti un generator cod de bare pe care-l poti folosi gratuit!

Daca ai nevoie de scanere coduri de bare mobile & wireless sau cu fir, intra in platforma B2B – itDepot pentru Echipamente si Consumabile. Aici gasesti orice tip de cititor cod bare , de toate tipurile si pentru toate bugetele.

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.