Ciel si Cititoare coduri de bare compatibile softului

Un cititor cod bare  este configurat pentru a colecta informatiile continute in codul produsului si le transmite aplicatiei ciel. Este un sistem care completeaza campurile aplicatiei cu aceste informatii necesare pentru evidenta si gestiune.

ciel
Software Contabilitate

Cand achizitionezi un cititor cod de bare iar sistemul tau de gestiune si  contabilitate functioneaza cu acest software, trebuie sa te asiguri si sa ai garantia ca exista compatibilitate intre acestea.

Compatibilitatea intre un cititor cod bare si un soft ciel presupune ca terminalul sa scaneze si sa interpreteze codurile conform specificatiilor. Insa, presupune mai ales sa asigure corectitudinea datelor care vor fi transferate in gestiune. Indiferent daca este un cititor de coduri de bare 1D sau unul 2D.

Acest lucru este asigurat de propriul soft al terminalului care de regula este oferit de catre producator. In functie de complexitatea terminalului insa, se pot dezvolta softuri speciale adaptate unor nevoi particulare.

Program de contabilitate – ciel

ciel romania
Cititoare coduri de bare – Modele

Pentru o evidenta  corecta a afacerii tale, este necesar un program de contabilitate cu multiple optiuni si facilitati. Ai nevoie de un program la un pret rezonabil, cat si de un scaner cod de bare  performant.

De asemenea pentru afacerile mici si medii nu este necesar sa achizitionezi programe complexe de contabilitate si gestiune. Exista programe contabile care se pot descarca gratuit. Te costa doar mentenanta si suportul. Un program accesibil si complet in functionalitati este cel oferit de ciel romania. Prin programul  de tip ciel salarii care ofera mai multe detalii pe site-ul producatorului ciel.ro

Si daca impreuna cu programul ciel iti achizitionezi si un cititor de coduri de bare nu foarte complex insa suficienta de perfomant, ajungi sa ai beneficii mari la costuri reduse pentru afacerea ta.

Un astfel de cititor cod de bare online este cel din gama celor cu fir de tip 1D sau 2D, care beneficiaza de un suport ergonomic si de o scanare avansata.

ciel salarii
Gestiune informatii cod de bare

Pentru afacerile din domeniul retail sau comert, aceste cititoare reprezinta completarea ideala pentru  programe de contabilitate.

Asa cum este cel dat ca exemplu mai sus, oferit de ciel romania sau de programul dedicat ciel salarii.

Daca ai nevoie de echipamente hardware precum cititoare coduri de bare intra in platforma itDepot. Aici gasesti cititoare coduri de bare de toate tipurile si pentru toate bugetele.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.