Cea mai buna oferta ERP pentru cresterea vanzarilor

Senior Erp

Cea mai buna oferta ERP pentru cresterea vanzarilor, cu rezultate imediate

Toamna se numara vanzarile si cele mai tentante oferte de la furnizorii de solutii software ERP pentru companiile care doresc o performanta mai mare in afaceri. Pentru ca e timpul sa iti cresti vanzarile, Senior Software vine cu cea mai buna oferta ERP de pe piata de solutii software, odata cu lansarea noii versiuni SeniorERP. Functionalitati esentiale pentru optimizarea proceselor de vanzari sunt integrate in ERP si oferite gratuit, timp de 6 luni, companiilor interesate sa investeasca in digitalizare.

Intr-o piata cu jucatori competitivi si clienti cu un nivel tot mai ridicat de asteptari, procesele si operatiunile din vanzari devin mai complexe si mai dificil de gestionat. In astfel de situatii, targetele departamentelor de marketing si vanzari sunt mai greu de atins. Vestea buna este ca furnizorii seriosi de sisteme software vin cu solutii, dar si cu oferte greu de refuzat de companiile aflate in cautarea de softuri pentru cresterea vanzarilor. Senior Software a lansat cea mai buna oferta ERP pentru afacerile care isi doresc mai mult focus pe vanzari.

Ce include oferta?

Oferta a fost lansata odata cu cea mai noua versiune SeniorERP si se adreseaza companiilor care vor sa fie mai aproape de clientii lor si inteleg importanta digitalizarii. Astfel, afacerile interesate sa-si optimizeze activitatile de vanzari, primesc acces gratuit, timp de 6 luni, la functionalitati de CRM, SFA si Dashboards, la achizitia sistemului SeniorERP. Functionalitatile pentru managementul relatiilor cu clientii si gestionarea fortelor de vanzari sunt accesibile din web sau de pe dispozitive mobile. Oferta ERP pentru cresterea vanzarilor este limitata, fiind valabila pentru contractele semnate pana la finalul anului 2020.
Prin urmare, daca esti interesat de o gestionare mai eficienta a resurselor si un nou nivel de performanta in vanzari, poti aplica pe website-ul companiei pentru a beneficia de Oferta Senior Software.
Versiune SeniorERP optimizata pentru lucrul la distanta, include cele mai noi functionalitati dedicate imbunatatirii activitatii si cresterii vanzarilor:

 • CRM si SFA inclus, accesibile din web sau de pe mobil
 • Dashboarduri interactive
 • Sistem configurabil de alerte si notificari
 • Chat intre utilizatori
 • Pachet Office integrat
 • Fluxuri online de aprobare documente
 • Trasabilitate documente si acces cu un click la repartizarile acestora
 • Serviciu de e-mailing integrat
 •  Calendar si taskuri

Noua versiune SeniorERP, prin functionalitatile si flexibilitatea de care dispune, iti permite sa organizezi si sa urmaresti procesul de vanzare, sa concepi strategii mai eficiente de business si sa cresti satisfactia clientilor. Toate datele despre stocuri, preturi, clienti, vanzari si nu numai – sunt centralizate in sistem. Prin SeniorERP facilitezi accesul la informatii si usurezi munca echipelor din teren, angajatii putand sa acceseze aplicatia de oriunde. In final, toate aceste se traduc in productivitate crescuta, mai multe contracte castigate si vanzari mai mari.

Cum cresti vanzarile in 3 pasi

 1. Gestionare eficienta a fortelor de vanzari

  Cu SFA web & mobile acoperi eficient toate operatiunile din zonele de PreSales & VanSales si automatizezi activitatile ce vizeaza vanzarile directe.

 2. Management optimizat al relatiilor cu clientii

  Cu CRM web & mobile gestionezi intr-un mod optimizat clientii potentiali, oportunitatile si colectezi rapid informatii din teren cu ajutorul formularelor de marketing.

 3. Raportari corecte si analize predictive

  Prin Dashboards ai acces facil la date, rapoarte si analize, prezentate intr-un mod interactiv, si iei deciziile potrivite deoarece poti vedea oricand stare indicatorilor care te intereseaza.

Profita acum de oferta limitata si primesti gratuit functionalitatile de crestere a vanzarilor!

Vanzari mai mari cu partenerul potrivit

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori de solutii pentru managementul integrat al afacerii. Acesta foloseste periodic feedbackul din piata, ultimele noutati in materie de tehnologie, impreuna cu know how-ul echipelor de implementare si experienta acumulata in domeniu – pentru a livra cele mai bune solutii software. In noua versiune a sistemului SeniorERP, furnizorul a incorporat functionalitati menite sa raspunda cerintelor managerilor de a creste eficienta si a fi in permanenta conectati la business.
Capabilitatile noii versiuni ERP de la Senior Software sunt grupate pe arii functionale perfect integrate care acopera toate componentele uzuale de business:

Marketing si Vanzari

Aprovizionare si Productie

✔ Financiar si Contabilitate

✔ Stocuri si Logistica

✔ Administrare si Organizare

✔ Raportare si Analiza

Peste 400 de companii din Romania folosesc cu succes softul SeniorERP – pentru gestionarea resurselor – oferit de Senior Software. Flexibilitatea crescuta, timpul redus de implementare, usurinta in utilizare si rezultatele imediate pe care le ofera acest soft ERP – sunt cateva dintre aspectele apreciate de utilizatori.

Beneficii amplificate 

Prin folosirea acestui sistem, cat si a altor solutii integrate din portofoliul Senior Software, companii din diferite industrii au obtinut rezultate exceptionale, o parte fiind recunoscute prin premii in cadrul unor evenimente de anvergura din mediul economic romanesc.
Printre rezultatele inregistrate de utilizatorii SeniorERP care au ales sa amplifice avantajele obtinute prin integrarea solutiei cu alte sisteme Senior Software, se numara:

✔ Triplarea vanzarilor

✔ 140% crestere a numarului de clienti

✔ 100% trasabilitate, de la plasarea comenzilor si pana la livrare

✔ 81% crestere a vanzarilor in online

✔ 50% reducere a timpului de planificare bugetara

✔ 40% reducere a timpului de procesare comenzi

Interesat de sistemul ERP? Discuta cu un consultant!

Cateva dintre companiile care utilizeaza SeniorERP: Ocean Fish, Sano Vita, Parmafood, Atu Tech, Sipex Company, Pangram – Monte Banato, Marcoser, Herlitz Romania, Dacia Plant, Autobon, ApiLand, Aldis, Dinamic 92, Phoenix Contact, Vitacom Electronics, Lactate Torockoi.

Afla mai multe despre rezultatele pe care le poti obtine, direct de la companiile care folosesc solutiile Senior Software!

SeniorERP - sistem performant pentru managementul resurselor
SeniorERP – sistem performant pentru managementul resurselor

Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.