Cea mai buna imprimanta cu cartuse reincarcabile

Cand citesti prima data titlul cea mai buna imprimanta cu cartuse reincarcabile, te gandesti la un dispozitiv pentru birou de cele mai multe ori.

cea mai buna imprimanta cu cartuse reincarcabile
Cea mai buna imprimanta cu cartuse reincarcabile

Insa, datorita evolutiei tehnologiei, imprimanta cu cartuse reincarcabile a ajuns un dispozitiv indispensabil chiar si pentru acasa.

Fie ca o folosim sa tiparim proiecte pentru la scoala, facultate sau in activitati independente, imprimanta este un dispozitiv din ce in ce mai indispensabila.

Nu de putine ori ai avut nevoie de documente tiparite pentru a putea demara cateva proceduri legale. Fie ca este vorba de o copie dupa CI, pasaport sau alte acte personale, imprimanta cu cartuse reincarcabile te scapa de griji.

Pe buna dreptate, s-a evoluat de la masina de scris la o masinarie inteligenta care ne ajuta sa transpunem pe hartie mai mult decat randuri scrise, ci si imagini in diferite culori.

Cea mai buna imprimanta cu cartuse reincarcabile la cel mai avantajos pret

In momentul in care te decizi sa iti achizitionezi o imprimanta pentru acasa, te orientezi spre cel mai avantajos pret. Nu-i asa?

Cel mai pun pret pentru imprimanta color nu il constituie doar pretul final al acesteia. Este recomandat sa gasesti un echilibru si sa analizezi si ce fel de consumabile necesita. Trebuie sa stii care este volumul de tiparire, daca functioneaza cu cartuse reincarcabile sau cu toner laser.

De asemenea trebuie sa te documentezi care este capacitatea de tiparire a imprimantei.

Cea mai buna imprimanta cu cartuse reincarcabile este aceea care indeplineste conditiile cel putin minime de functionare si utilitate.

Cea mai buna imprimanta multifunctionala
Imprimanta multifunctionala Canon

Un exemplu foarte bun pentru imprimanta de documente si nu numai, este imprimanta multifunctionala Canon Pixma MX495. Are un pret promotional si avantajos pentru toate bugetele.

PIXMA MX495 iti permite partajarea simpla prin wireless a functiilor de imprimare, copiere, scanare si fax intre multiple dispozitive. Are o forma eleganta, ultra-mica, ce economiseste spatiul si care se adapteaza usor in orice mediu.

Imprimarea rapida de inalta calitate la 8,8 ipm (mono) si 4,4 ipm (color), cu o rezolutie de pana la 4800 dpi.

Poti imprima cu usurinta de pe smartphone-uri si tablete datorita aplicatiilor complet compatibile cu dispozitivele Apple iOS si Android, printre care se numara Apple AirPrint pentru imprimare simpla prin wireless de pe iPhone, iPad sau iPod Touch fara a fi necesara o aplicatie suplimentara.

Tipuri de imprimante de documente

Cele mai cautate tipuri de imprimante de documente sunt cele inkjet, imprimanta laser, imprimante matriciale, multifunctionale laser, copiatoare si plotter.

Din toate aceste imprimante, cele mai cautate si utilizate imprimante sunt inkjet si laser.

Imprimanta inkjet functioneaza pe baza de cartuse reincarcabile. Cartusele sunt de 4 culori, cyan, magenta, yellow si black, intalnite si sub prescurtarea de CMYK.

Pentru imprimare foloseste stropi mici de cerneala si sunt imprimante ieftine si bune pentru poze.

Imprimanta laser foloseste un fascicul laser pentru imprimare pe care il trimite spre celulele fotoreceptoare. Acest timp de imprimante functioneaza pe baza de toner. Tonerul odata consumat se poate reincarca sau schimba in totalitate.

Pretul de achizitie poate fi putin mai mare comparativ cu al unei imprimante cu cartuse reincarcabile, insa are o capacitate mult mai mare de imprimare.

Care este cea mai buna imprimanta?

In cele ce urmeaza, o sa facem o comparatie intre imprimanta inkjet si imprimanta laser. In acest mod poti decide mai usor care este cea mai buna imprimanta pentru tine.

Specificatii Imprimanta inkjet Imprimanta laser
Pret de achizitie In general pret mai mare. In general pret mic. 
Pret cartuse sau toner laser Pret mai mare dar si capacitatea de imprimare este mai mare. Per total costul este redus. Pret mai mic, insa capacitatea de imprimare este si ea mai mica. Acest lucru creste costul per coala imprimata.
Tiparire poze si imagini Culorile nu sunt lucioase, asa cum este recomandat pentru poze si imagini. Din acest motiv detaliile nu sunt evidentiate. Calitate superioara pentru imagini si poze. Datorita cernelii, toate elementele din poze sunt foarte bine evidentiate.
Tiparire standard (text) Este recomandata si datorita capacitatii mare de imprimare. Tipareste texte clare si rezistente.  Ofera calitate si in cazul documentelor standard insa nu la fel ca o imprimanta laser.
Hartie utilizata Hartie obisnuita, de diferite grosimi. Hartie lucioasa.
Viteza de imprimare Viteza si volum mare de imprimare.  Mai lenta.
Rezistenta in timp a documentelor Documente rezistente chiar si in conditii de umiditate.  Rezistenta redusa in timp din cauza cernelii, care la baza are apa.

Foarte important! Daca utilizam foarte rar imprimanta cu cartuse reincarcabile inkjet, cerneala din aceasta se va usca si nu va mai putea fi utilizata.

Recomandare imprimante

Cea mai buna imprimanta cu cartuse reincarcabile este cea care se muleaza cel mai bine pe nevoia ta de tipaire.

Mai jos iti lasam o lista cu recomandari de imprimante:

Imprimanta cu cartuse reincarcabile inkjet

imprimanta multifunctionala HP
Imprimanta HP multifunctionala

Imprimanta multifunctionala HP Inkjet Deskjet InkAdvantage F5R96C

Reduci costurile de imprimare in cel mai simplu mod posibil, putand imprima direct de pe smartphone, tableta sau PC. Imprimanta HP functioneaza impreuna cu cele mai ieftine cartuse de cerneala din gama.

Poti gestiona activitatile de imprimare si sa scanezi din miscare cu aplicatia mobila gratuita HP All-in-One Printer Remote.

imprimanta cu CISS
Imprimanta cu Ciss Brother

Imprimanta multifunctionala Inkjet Color Brother DCP-T310 USB, Scaner

Brother DCP-T310 este o imprimanta multifunctionala ce functioneaza cu cartuse reincarcabile.

Imprimanta Brother permite imprimarea de volume mari, cu aspect profesional, la un pret redus. Este ideala pentru birouri mici, avand un design compact si stilat.

Imprimanta multifunctionala Inkjet Brother MFC-J233 Color, USB, Wi-Fi 

Imprimanta multifunctionala Brother
Imprimanta Brother multifunctionala

Imprimanta multifunctionala Brother MFC-J2330DW se adreseaza birourilor cu volum mare de tiparire, cu un volum lunar de pana la 2.000 de copii. Volumul maxim lunar este de 30.000 de copii.

Este un model de imprimanta All in One, avand si functia de fax. Brother InkBenefit Professional MFC-J2330DW poate printa pe hartie A3, de asemenea poate printa duplex (fata-verso) documentele, economisind astfel hartie.

Imprimanta multifunctionala dispune de ADF (alimentator automat de documente) cu capacitate de 50 de coli, pe langa tava de hartie care are o capacitate de 250 de coli.

Pentru a putea vedea intreaga gama de imprimante si pentru a-ti putea alege cel mai bun model de imprimanta cu cartuse reincarcabile, acceseaza platforma itDepot.

Lasa-ne un comentariu  si spune-ne care este cea mai buna imprimanta pentru tine? 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.