Case de marcat Vrancea – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Vrancea – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Vrancea? In articolul de fata iti oferim informatii si consultanta despre procedura de fiscalizare a unei case de marcat.

case de marcat vrancea
Casa de marcat Vrancea

Obligatia agentilor economici de a utiliza o casa de marcat este impusa inca de la data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie.

O casa de marcat Vrancea este livrata prin distribuitori autorizati. Ei detin dreptul de a comercializa case de marcat inclusiv consumabile sau produse complementare.

De asemenea distribuitorii autorizati pot recomanda companii locale din reteaua de distributie acreditata pentru servicii de mentenanta de case de marcat Vrancea achizitionate.

Case de marcat in Vrancea – fiscalizare

Fiscalizarea de case de marcat Vrancea presupune depunerea dosarul la DGFP Vrancea sau in judetul unde este localizat sediul social al firmei. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Vrancea presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise: seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Pentru achizitionarea unei case de marcat poti consulta lista companiilor din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat din judetul Vrancea. Aceste companii te pot ajuta si in procedura de fiscalizare casa de marcat.

Casa de marcat Vrancea – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Vrancea o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

casa de marcat vrancea
Casa de marcat Vrancea

Pe langa case de marcat Vrancea vei avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice.

In afara de cititoare de coduri de bare veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete.

Iti putem recomanda orice tip de echipament ai nevoie, impreuna cu consumabilele compatibile.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.