Case de marcat Valcea – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Valcea – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Valcea? Iti oferim in articolul de fata informatii utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta unei case de marcat in Valcea.

Asa cum se stie, agentii economici care comercializeaza produse sau care presteaza servicii catre consumatori sunt obligati sa detina case de marcat si sa emita bonuri fiscale. Pentru ca numarul celor vizati de aceasta obligatie este foarte mare, va propunem un articol despre cele mai importante informatii privind casele de marcat.

case de marcat valcea
Casa de marcat Valcea

In cazul achizitionarii unei case de marcat Valcea se va apela numai la distribuitorii autorizati. Casa de marcat trebuie inregistrata la Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate.

Inainte de inceperea activitatii casa de marcat trebuie fiscalizata. Fiscalizarea presupune introducerea seriei fiscale in casa de marcat.

Case de marcat in Valcea – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Valcea poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat din judetul tau.

Fiscalizarea casei de marcat in Valcea presupune depunerea dosarului la DGFP Valcea sau in judetul unde se afla punctul de lucru si unde veti instala casa de marcat.

De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea  unei case de marcat Valcea presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizator prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Valcea – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Valcea o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

Pe langa case de marcat Valcea veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de acestea va recomandam si consumabile precum role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

casa de marcat valcea
Casa de marcat Valcea

In portalul itDepot veti regasi case de marcat compatibile pentru supermarket-uri, farmacii, restaurante, servicii medicale si transport, biletele de acces la spectacole, muzee, expozitii dar si servicii de telefonie, postale si de curierat.

 

 Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.