Case de marcat Targoviste – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Targoviste – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Targoviste? In articolul de fata iti oferim informatii si consultanta despre procedura de fiscalizare a unei case de marcat.

case de marcat targoviste
Casa de marcat Targoviste

Obligatia agentilor economici de a utiliza o casa de marcat este impusa inca de la data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie.

O casa de marcat Targoviste este livrata exclusiv prin distribuitori autorizati. Ei au dreptul de a comercializa case de marcat dar si consumabile sau produse complementare precum accesorii.

De asemenea distribuitorii autorizati pot recomanda companii locale din reteaua de distributie acreditata pentru servicii de mentenanta de case de marcat Targoviste achizitionate.

Case de marcat in Targoviste – fiscalizare

Fiscalizarea de case de marcat in Targoviste presupune depunerea dosarul la DGFP Targoviste sau in judetul Dambovita. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Targoviste presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise: seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Pentru achizitionarea unei case de marcat poti consulta lista companiilor din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul Dambovita. Aceste companii te pot ajuta si in procedura de fiscalizare casa de marcat.

Casa de marcat Targoviste – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Targoviste o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat targoviste
Casa de marcat Targoviste

Vom reveni in curand si cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Pe langa case de marcat Targoviste vei avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice.

In afara de cititoare de coduri de bare va putem recomanda si consilia pentru achizitionarea de consumabile precum role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilul necesar.

Iti putem recomanda orice tip de echipament ai nevoie, impreuna cu consumabilele potrivite.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.