Case de marcat Slatina – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Slatina – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Slatina? In articolul de fata dorim iti oferim consultanta despre procedura de fiscalizare a unei case de marcat.

case de marcat slatina
Casa de marcat Slatina

Obligatia agentilor economici de a utiliza o casa de marcat este impusa inca de la data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie.

O casa de marcat Slatina este livrata prin distribuitori autorizati. Ei au dreptul de a comercializa case de marcat inclusiv consumabile sau produse complementare.

De asemenea distribuitorii autorizati pot recomanda companii locale din reteaua de distributie acreditata pentru servicii de mentenanta de case de marcat Slatina achizitionate.

Case de marcat in Slatina – fiscalizare

Fiscalizarea de case de marcat in Slatina presupune depunerea dosarul la DGFP Slatina sau in judetul Olt. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Slatina presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise: seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Pentru achizitionarea unei case de marcat poti consulta lista companiilor din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul Olt. Aceste companii te pot ajuta si in procedura de fiscalizare casa de marcat.

Casa de marcat Slatina – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Slatina o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat slatina
Casa de marcat Slatina

Pe langa case de marcat Slatina vei avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice.

In afara de cititoare de coduri de bare va recomandam inclusiv role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

In portalul itDepot veti regasi case de marcat compatibile pentru supermarket-uri, farmacii, restaurante, servicii medicale si transport public de calatori pe baza de bilete sau abonamente tiparite, servicii de telefonie, postale si de curierat,

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru ItDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilul necesar.

Iti putem recomanda orice tip de echipament ai nevoie, impreuna cu consumabilele potrivite.

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.