Case de marcat Sibiu – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Sibiu – informatii utile

Iti oferim in articolul de fata informatii utile despre case de marcat Sibiu. Regasesti aici detalii in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Sibiu precum si domeniile de utilizare.

case de marcat sibiu
Casa de marcat Sibiu

Agentii economici care comercializeaza produse sau care presteaza servicii directe catre populatie au obligativitatea de a utiliza o casa de marcat. Regulile se aplica si pentru case de marcat Sibiu.

In prezent casele de marcat sunt livrate numai prin distribuitori autorizati de Ministerul Finantelor.

Acestia au dreptul de a comercializa case de marcat si de a presta servicii de service pentru  acestea. Serviciile de mentenanta pentru case de marcat pot fi prestate si de catre alte companii decat distribuitorii.

Reglementarile privind casele de marcat respectiv case de marcat Sibiu sunt cuprinse in OUG 28/1999 si in normele de aplicare a acestui act normativ HG 479/2003.

Case de marcat in Sibiu – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Sibiu poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati.

Dupa ce ai achizitionat o casa de marcat de la unul dintre distribuitorii autorizati, trebuie sa il inregistrezi in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate, intocmit la nivelul fiecarui judet in cazul de fata fiind vorba de case de marcat Sibiu.

Obtinerea un numar de ordine pentru case de marcat Sibiu presupune depunerea unui dosar continand mai multe documente atat din partea furnizorului cat si a beneficiarului.

Fiscalizarea unei casei de marcat Sibiu presupune depunerea dosarul la DGFP Sibiu sau unde se afla punctul de lucru dar mai ales unde veti instala casa de marcat. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea casei de marcat.

Procedura de fiscalizare a unei case de marcat presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Sibiu – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Sibiu o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat sibiu
Casa de marcat Sibiu

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Pe langa case de marcat veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In plus, veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru ItDepot. Noi te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilul necesar.

In gama noastra veti regasi case de marcat compatibile domeniilor retail precum supermarket-uri, farmacii, restaurante, si nu numai.

 

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.