Case de marcat sector 6 – fiscalizare si mentenanta

case de marcat sector 6

Case de marcat sector 6 – informatii utile

Cauti o casa de marcat? Iti oferim in articolul de fata informatii utile despre case de marcat sector 6. Regasesti detalii in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in sectorul 6 precum si domeniile de utilizare.

case de marcat sector 6
Case de marcat sector 6

Agentii economici care comercializeaza produse sau presteaza servicii catre consumatorii finali au obligativitatea de a utiliza o casa de marcat. Regulile se aplica si pentru case de marcat sector 6.

In prezent casele de marcat sunt livrate numai prin distribuitori autorizati de Ministerul Finantelor.

Acestia au dreptul de a comercializa case de marcat si de a presta servisare. De asemenea, mentenanta pentru case de marcat poate fi efectuata si de alte companii avizate.

Reglementarile privind case de marcat sector 6 sunt cuprinse in OUG 28/1999 si in normele de aplicare a acestui act normativ HG 479/2003.

Case de marcat in sectorul 6 – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in sectorul 6 poti consulta companiile ce fac parte din reteaua de distribuitori acreditati.

Dupa ce ai achizitionat o casa de marcat de la unul dintre distribuitorii autorizati, trebuie sa il inregistrezi in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate, intocmit la nivelul fiecarui judet in cazul de fata Bucuresti.

Obtinerea un numar de ordine pentru case de marcat sector 6 presupune depunerea unui dosar continand mai multe documente atat din partea furnizorului si beneficiarului.

Fiscalizarea unei casei de marcat presupune depunerea dosarul la DGFP Bucuresti sau unde se afla punctul de lucru dar mai ales unde veti instala casa de marcat. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea casei de marcat.

Procedura de fiscalizare a unei case de marcat consta in identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin seria aparatului, antetul bonului fiscal.

Casa de marcat sector 6 – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat sector 6 o puteti reinnoi daca va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat sector 6
Casa de marcat sector 6

Pe langa o casa de marcat sector 6 veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In plus, veti avea nevoie si consumabile precum role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete.

In gama noastra veti regasi case de marcat compatibile domeniilor de retail precum supermarket-uri, farmacii, restaurante, servicii de telefonie, televiziune prin cablu si internet.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.