Case de marcat sector 2 – fiscalizare si mentenanta

case de marcat sector 6

Case de marcat sector 2 – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat sector 2? Iti oferim in articolul de fata informatii in legatura cu fiscalizarea si mentenanta unei case de marcat in sectorul 2.

Agentii economici care comercializeaza produse sau care presteaza servicii sunt obligati sa detina case de marcat si sa emita bonuri fiscale. Pentru ca numarul celor vizati de aceasta obligatie este mare, va propunem un articol cu informatii privind casele de marcat.

case de marcat sector 2
Casa de marcat sector 2

In cazul achizitionarii unei case de marcat sector 2 se va apela la distribuitorii autorizati. Casa de marcat trebuie inregistrata la Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate.

Inainte de inceperea activitatii casa de marcat trebuie fiscalizata. Fiscalizarea presupune introducerea seriei fiscale in casa de marcat.

Case de marcat in sectorul 2 – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in sectorul 2 poti consulta lista firmelor ce fac parte din reteaua de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat din judetul tau.

Fiscalizarea case de marcat in sectorul 2 consta in depunerea dosarului la DGFP Bucuresti sau in judetul punctului de lucru.

De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea  unei case de marcat sector 2 presupune identificarea memoriei fiscale, utilizatorului prin inscriere, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat sector 2 – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat sector 2 o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor sau unitatilor acreditate.

Pe langa case de marcat sector 2 veti avea nevoie de echipamente periferice: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de acestea va recomandam consumabile precum role hartie termica pentru casa de marcat.

casa de marcat sector 2
Casa de marcat sector 2

In portalul itDepot veti regasi case de marcat compatibile pentru supermarket-uri, farmacii, restaurante, servicii medicale, transport, biletele acces spectacole, expozitii, curierat.

 Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi itDepot.ro si te vom ajuta sa alegi modelul de casa de marcat si consumabile.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele care ofera servicii de fiscalizare si mentenanta pentru casa de marcat achizitionata.

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.