Case de marcat Resita – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Resita – informatii utile

Cauti informatii utile despre case de marcat Resita? Iti oferim in articolul de fata datele necesare in legatura cu fiscalizarea si mentenanta unei case de marcat in Resita.

Toti agentii economici care comercializeaza bunuri sau care presteaza servicii catre consumatori sunt obligati sa detina case de marcat si sa emita bonuri fiscale. Pentru ca numarul celor vizati de aceasta obligatie este foarte mare, ne-am gandit sa intocmim un articol structurat pe cele mai importante informatii despre casele de marcat.

case de marcat resita
Casa de marcat Resita

In cazul achizitionarii unei case de marcat Resita se apeleaza numai la distribuitorii autorizati. Casa de marcat trebuie inregistrata la Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate.

Inainte de inceperea activitatii casa de marcat trebuie fiscalizata. Fiscalizarea presupune introducerea seriei fiscale in casa de marcat.

Case de marcat in Resita – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Resita poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul tau.

Fiscalizarea unei case de marcat Resita presupune depunerea dosarului la DGFP Resita sau in judetul unde se afla punctul de lucru si unde veti instala casa de marcat.

De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea  unei case de marcat in Resita presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizator prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Resita – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Resita o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat resita
Casa de marcat Resita

Pe langa case de marcat Resita veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de acestea va recomandam si consumabile precum de role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru itDepot.ro si te ajutam sa alegi casa de marcat potrivita pentru afacerea ta si echipamentele periferice.

In portalul itDepot veti regasi case de marcat compatibile pentru retail, farmacii, restaurante si servicii de transport public sau medicale dar si furnizarea energiei electrice si termice, a gazelor naturale, a serviciilor de telefonie (inclusiv de telefonie mobila), de posta si curier, de televiziune si internet.

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.