Case de marcat Ploiesti – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Ploiesti – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Ploiesti? Iti oferim in articolul de fata informatiile necesare in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat Ploiesti.

case de marcat ploiesti
Casa de marcat Ploiesti

Potrivit normelor stabilite prin OUG 28/1999 toti agentii economici implicati in livrari de produse en detail dar si prestatorii de servicii directe catre consumatori sunt obligati sa detina case de marcat.

Sunt obligati, de asemenea, sa emita bonuri fiscale prin intermediul acestor case de marcat si sa le predea clientilor.

De asemenea , veti avea nevoie de case de marcat indiferent de domeniul in care activati: supermarket-uri, spatii comerciale, farmacii sau restaurante, comert de  ziare si reviste, servicii de transport, posta, curierat dar si servicii de telefonie fixa/mobila si internet.

In cazul in care intentionati sa achizitionati o casa de marcat care ulterior necesita fiscalizare si apoi mentenanta aici gasiti informatiile necesare.

Case de marcat in Ploiesti – fiscalizare

Pentru achizitionarea unei case de marcat in Ploiesti poti consulta lista companiilor acreditate pentru distributia de case de marcat in judetul tau.

Fiscalizarea unei case de marcat Ploiesti presupune depunerea dosarului la DGFP Ploiesti.

Atentie daca judetul unde este inregistrat sediul social al companiei difera de judetul unde va fi folosita casa de marcat. Casa de marcat trebuie fiscalizata in judetul unde casa de marcat este instalata.

In componenta dosarului trebuie sa aveti si actele de achizitionare aferente produsului.

Casa de marcat Ploiesti – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Ploiesti o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat ploiesti
Casa de marcat Ploiesti

Pe langa case de marcat Ploiesti veti avea nevoie si de echipamente periferice. Aceste echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de cititoare de coduri de bare va recomandam si consumabile precum role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru itDepot.ro. Noi te putem ajuta si consilia sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul, accesoriile sau consumabilele compatibile.

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.