Case de marcat Pitesti – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Pitesti – informatii utile

Ai nevoie sa fiscalizezi case de marcat Pitesti? Iti oferim in articolul de fata informatii utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Pitesti.

case de marcat pitesti
Casa de marcat Pitesti

Domeniile de activitate in care se utilizeaza case de marcat sunt: retail, farmacii, restaurante, servicii de transport si medicale.

Prezenta unei case de marcat in cazul nostru a unei case de marcat Pitesti, este obligatorie pentru toti agentii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii directe catre consumatorii finali.

Operatorii economici utilizatori ai unei case de marcat Pitesti au obligatia sa emita bonuri fiscale si sa le predea clientilor.

Utilizarea unei case de marcat trebuie sa corespunda cu data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie declarata.

Case de marcat in Pitesti – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Pitesti poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat din raza judetului Arges.

Fiscalizarea unei case de marcat Pitesti presupune depunerea dosarului la DGFP Arges sau unde se afla punctul de lucru dar mai ales unde veti instala casa de marcat. Nu in judetul unde aveti sediul social al companiei. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Pitesti presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Case de marcat Pitesti – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Pitesti o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat pitesti
Casa de marcat Pitesti

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Pe langa case de marcat Pitesti veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de cititoare de coduri de bare veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot. Noi te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilul necesar.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.