Case de marcat Oradea – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Oradea – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Oradea? Iti oferim in articolul de fata date utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Oradea.

case de marcat oradea
Casa de marcat Oradea

Achizitionarea unei case de marcat Oradea se face doar de la distribuitorii acreditati in judetul Bihor.

Distribuitorii autorizati pot sa ofere si servicii de mentenanta pentru case de marcat Oradea care au fost achizitionate.

Case de marcat in Oradea – fiscalizare

Operatorii economici care presteaza servicii si livreaza bunuri catre consumatori in judetul Bihor au obligatia sa foloseasca case de marcat in Oradea din prima zi de activitate. Casa de marcat inregistreaza tranzactiile financiare din cadrul unei firmei, iar bonul fiscal sau factura fiscala se preda clientilor finali.

Pentru achizitionarea unei case de marcat in Oradea poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distributie case de marcat in judetul Bihor.

Fiscalizarea casei de marcat Oradea presupune depunerea dosarul la DGFP Oradea sau in judetul unde se afla punctul de lucru si unde veti instala casa de marcat. Nu in judetul unde aveti sediul social al companiei. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea  unei case de marcat Oradea presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizator prin datele inscrise , respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Oradea – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Oradea o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat oradea
Casa de marcat Oradea

In legatura cu unitatile acreditate pentru fiscalizarea si service-ul caselor de marcat, vom reveni in curand cu lista completa.

Prin portalul ItDepot.ro comercializam la nivel national o gama diversa de echipamente inclusiv case de marcat Oradea. In afara de acestea gasiti terminale mobile, cititoare coduri de bare, imprimante termice sau sertare de bani.

In gama noastra vei regasi case de marcat compatibile domeniilor de retail supermarket-uri si spatii comerciale dar si farmacii sau restaurante, servicii de transport si servicii medicale, posta, curierat, televiziune si internet.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul ItDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilul necesar.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.