Case de marcat Iasi – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Iasi – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Iasi? Iti oferim in articolul de fata informatii utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Iasi.

case de marcat iasi
Casa de marcat Iasi

Reglementarea utilizarii unei case de marcat este statuata in OUG 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a folosi case de marcat, republicata cu unele modificari si completari ulterioare regasite in H.G. nr.479/2003.

Astfel ca dupa achizitionarea unei case de marcat Iasi, in momentul in care doriti inceperea activitatii, trebuie sa inregistrati casa de marcat. Inregistrarea se face la DGFP in registrul de evidenta pentru casa de marcat.

Numarul de ordine este necesar pentru efectuarea fiscalizarii unei case de marcat.

Case de marcat in Iasi – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Iasi consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati.

Fiscalizarea unei case de marcat Iasi presupune depunerea dosarul la DGFP din localitatea unde functioneaza efectiv casa de marcat. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Iasi presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a agentului economic utilizator prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Iasi – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Iasi o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat iasi
Casa de marcat Iasi

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul unei case de marcat.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul , consumabilul necesar dar si accesorii complementare acestora.

 

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.