Case de marcat Harghita – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Harghita – informatii utile

Cauti informatii despre achizitionarea unei case de marcat? Dorim sa iti oferim in articolul de fata informatii utile referioare la fiscalizarea si mentenanta unei case de marcat Harghita.

case de marcat harghita
Casa de marcat Harghita

Agentii economici care comercializeaza produse sau care presteaza servicii directe catre populatie au obligativitatea de a utiliza o casa de marcat. Regulile se aplica si pentru case de marcat Harghita.

In prezent casele de marcat sunt livrate exclusiv prin distribuitori autorizati de Ministerul Finantelor.

Acestia au dreptul de a comercializa case de marcat si de a presta servicii de service pentru  acestea. De asemenea, serviciile de mentenanta pentru case de marcat pot fi prestate si de catre alte companii decat distribuitorii.

Reglementarile privind casele de marcat respectiv case de marcat Harghita sunt cuprinse in OUG 28/1999 si in normele de aplicare a acestui act normativ HG 479/2003.

Case de marcat in Harghita – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Harghita poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati.

Dupa ce ai achizitionat o casa de marcat de la unul dintre distribuitorii autorizati, trebuie sa il inregistrezi in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate, intocmit la nivelul fiecarui judet in cazul de fata fiind vorba de case de marcat Harghita.

Obtinerea un numar de ordine pentru case de marcat Harghita presupune depunerea unui dosar continand mai multe documente atat din partea furnizorului cat si a beneficiarului.

Fiscalizarea unei casei de marcat Harghita presupune depunerea dosarul la DGFP Harghita sau unde se afla punctul de lucru dar mai ales unde veti instala casa de marcat. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea casei de marcat.

Procedura de fiscalizare a unei case de marcat presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Harghita – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Harghita o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

Achizitionarea unei casa de marcat Harghita presupune si prezenta unor echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani dar si imprimante termice. In plus, veti putea achizitiona si role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

casa de marcat harghita
Casa de marcat Harghita

In gama noastra veti regasi case de marcat potrivite domeniilor retail precum supermarket-uri, farmacii, restaurante, transportul public de calatori dar si expozitii, acces la spectacole, muzee dar si servicii de curierat si posta sau televiziune si internet.

 

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.