Case de marcat Craiova – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Craiova – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Craiova? In articolul de fata iti oferim informatii si consultanta despre procedura de fiscalizare a unei case de marcat.

case de marcat craiova
Casa de marcat Craiova

Obligatia agentilor economici de a utiliza o casa de marcat este impusa inca de la data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie.

O casa de marcat Craiova este livrata prin distribuitori autorizati. Ei au dreptul de a comercializa case de marcat inclusiv consumabile sau produse complementare.

De asemenea distribuitorii autorizati pot recomanda companii locale din reteaua de distributie acreditata pentru servicii de mentenanta de case de marcat Craiova achizitionate.

Case de marcat in Craiova – fiscalizare

Fiscalizarea de case de marcat in Craiova presupune depunerea dosarul la DGFP Craiova sau in judetul Dolj. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Craiova presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise: seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Pentru achizitionarea unei case de marcat Craiova poti consulta lista companiilor din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul Dolj. Aceste companii te pot ajuta si in procedura de fiscalizare casa de marcat.

Casa de marcat Craiova – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Craiova o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat craiova
Casa de marcat Craiova

Pe langa o casa de marcat Craiova vei avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice.

In afara de cititoare de coduri de bare veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru ItDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilul necesar.

Iti putem recomanda orice tip de echipament ai nevoie, impreuna cu consumabilele potrivite.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.