Case de marcat Constanta – fiscalizare si mentenata

case de marcat targu jiu

Case de marcat Constanta – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Constanta? In articolul de fata iti oferim informatii si consultanta despre procedura de fiscalizare a unei case de marcat.

case de marcat constanta
Casa de marcat Constanta

Obligatia agentilor economici de a utiliza o casa de marcat este impusa inca de la data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie.

O casa de marcat Constanta este livrata prin distribuitori autorizati. Ei au dreptul de a comercializa case de marcat inclusiv consumabile sau produse complementare.

De asemenea distribuitorii autorizati pot recomanda companii locale din reteaua de distributie acreditata pentru servicii de mentenanta de case de marcat Constanta achizitionate.

Case de marcat in Constanta – fiscalizare

Fiscalizarea de case de marcat in Constanta presupune depunerea dosarul la DGFP Constanta sau in judetul unde se afla punctul de lucru. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Constanta presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise: seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Pentru achizitionarea unei case de marcat poti consulta lista companiilor din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul Constanta. Aceste companii te pot ajuta si in procedura de fiscalizare casa de marcat.

Casa de marcat Constanta – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Constanta o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat constanta
Casa de marcat Constanta

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Pe langa case de marcat Constanta vei avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice.

In afara de cititoare de coduri de bare veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru ItDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau accesoriile necesare.

Iti putem recomanda orice tip de echipament ai nevoie, impreuna cu consumabilele potrivite.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.