Case de marcat Calarasi – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Calarasi – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Calarasi? Iti oferim in articolul de fata informatii utile si recomandari in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Calarasi.

case de marcat calarasi
Casa de marcat Calarasi

Reglementarea utilizarii unei case de marcat este statuata prin OUG 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a folosi case de marcat, republicata cu unele modificari si completari ulterioare regasite in H.G. nr.479/2003.

Astfel ca dupa achizitionarea unei case de marcat Calarasi, in momentul in care doriti inceperea activitatii, trebuie sa inregistrati casa de marcat. Inregistrarea se face la DGFP in registrul de evidenta pentru casa de marcat.

Numarul de ordine este necesar pentru efectuarea fiscalizarii unei case de marcat.

Case de marcat in Calarasi – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat Calarasi consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati.

Fiscalizarea unei case de marcat in Calarasi presupune depunerea dosarul la DGFP din localitatea unde functioneaza efectiv casa de marcat. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Calarasi presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a agentului economic utilizator prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Calarasi – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Calarasi o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat calarasi
Casa de marcat Calarasi

Pe langa case de marcat Calarasi veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de aceste cititoare de coduri de bare va oferim si role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete pentru domeniile de retail, farmacii, restaurante sau serviciile de curierat si posta.

 

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.