Case de marcat Buzau – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Buzau – informatii utile

Iti oferim in articolul de fata informatii utile despre case de marcat Buzau. Regasesti aici detalii in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Buzau precum si domeniile de utilizare.

case de marcat buzau
Casa de marcat Buzau

Agentii economici care comercializeaza produse sau care presteaza servicii directe catre populatie au obligativitatea de a utiliza o casa de marcat. Regulile se aplica si pentru case de marcat Buzau.

In prezent casele de marcat sunt livrate numai prin distribuitori autorizati de Ministerul Finantelor.

Acestia au dreptul de a comercializa case de marcat si de a presta servicii de service pentru  acestea. Serviciile de mentenanta pentru case de marcat pot fi prestate si de catre alte companii decat distribuitorii.

Reglementarile privind casele de marcat respectiv case de marcat Buzau sunt cuprinse in OUG 28/1999 si in normele de aplicare a acestui act normativ HG 479/2003.

Case de marcat in Buzau – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Buzau poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati.

Dupa ce ai achizitionat o casa de marcat de la unul dintre distribuitorii autorizati, trebuie sa il inregistrezi in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate, intocmit la nivelul fiecarui judet in cazul de fata fiind vorba de case de marcat Buzau.

Obtinerea un numar de ordine pentru case de marcat Buzau presupune depunerea unui dosar continand mai multe documente atat din partea furnizorului cat si a beneficiarului.

Fiscalizarea unei casei de marcat Buzau presupune depunerea dosarul la DGFP Buzau sau unde se afla punctul de lucru dar mai ales unde veti instala casa de marcat. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea casei de marcat.

Procedura de fiscalizare a unei case de marcat presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Buzau – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Buzau o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat buzau
Casa de marcat Buzau

Pe langa o casa de marcat Buzau veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In plus, veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete.

In gama noastra veti regasi case de marcat compatibile domeniilor retail precum supermarket-uri, farmacii, restaurante, servicii de curierat, posta dar si televiziune si internet.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.